pondělí 14. září 2015

Osobní obranné prostředky

Na této stránce naleznete různé nástroje a zbraně, které pomáhají při sebeobraně. Mezi širokou veřejností jsou nejpopulárnější obranné pepřové spreje, avšak v naší nabídce naleznete například i taktická pera. Prodej jen osobám starším 18-ti let.


Provedením objednávky potvrzujete , že jste starší 18-ti let. Osobní obranné prostředky. Mezi obranné prostředky , které u nás najdete, patří elektrické paralyzéry, často používané obranné pepřové spreje, nejrůznější obušky a další.

Obranné prostředky jsou velmi často „malé“ a snadno se vejdou do tašky i drobné kabelky. Okamžik překvapení a výhoda, kterou poskytnou. Ostatní obranné prostředky - Novinka. Pokud při práci existuje riziko, které může poškodit zdraví zaměstnance, je nutno takové riziko všemi možnými způsoby, zejména potom změnou organizace práce nebo přijetím kolektivních opatření, z procesu odstranit nebo jej snížit na přijatelnou mez.


Obranný sprej K-Fog 40ml pepřový - Obranný sprej K-Fog 40ml. R Nebezpečí vážného poškození. Expedice zásilek funguje normálně. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dnešní doba není jednoduchá a nahrává různým lumpům.

Naštěstí ještě existují různé sebeobranné prostředky , které lze legálně opatřit od let. Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného prostředku na obranu,. Mezi nesmrtící obranné prostředky osobní ochrany patří elektrické paralyzéry, obranné spreje, teleskopické obušky. Obranný pepřový sprej, často nazývaný kasr, používají různé bezpečnostní složky po celém svě. Obojí slouží ke zpevnění pěsti a úderům příslušnými konci.


Jedná se o velmi nenápadné, ale účinné obranné prostředky. Zbraně by se neměly nosit po kapsách. Budete informováni o novinkách, akcích, slevách a aktualizaci softwaru v Spy Shopu.


Souhlasím s obchodními podmínkami Souhlasím se zpracováním mých osobních údajů a zasíláním na e-mail informací o novinkách, akcích, slevách a aktualizaci softwaru, dle Zákona o ochraně osobních údajů č. Díky liberálním zákonům naší republiky je nošení zbraní soukromou osobou prakticky neomezované. Neodbytně nám to ale nastoluje otázku, kterou zbraň je u sebe vhod. Prostředky osobní ochrany. Znalostní systém je určený pro využívání různorodých zdrojů (databází, informací a znalostí, úložišť informací, informačních systémů), v jehož prostředí jsou shromažďovány, zpracovávány a uživatelsky přívětivě prezentovány znalosti z oblasti prevence pracovních rizik a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Kubotan můžete nosit jako přívěšek na klíčích a zároveň při potřebě se s ním ochránit.


Kubotan je vyroben z velice kvalitního lakovaného hliníku. Sevastopolský obranný prostor Севастопольский оборонительный район 04. Technický portál - aktuální informace z Vaąeho oboru.


Kaľdý den přináąíme zpravodajství, odborné články, informace o změnách v legislativě a standardizaci v nejrůznějąích oblastech techniky.

Podívejte se na obranné prostředky a zvolte, co vám nejvíce vyhovuje. Od praktických taktických per do kapsy, vysoce účinných pepřových sprejů, až po těžší kalibry, jako jsou elektrické paralyzéry, teleskopické obušky a tonfy. Mezi oblíbené prostředky patří i taktická pera, která lze použít podobně jako kubotan. V Armedu naleznete i výběr teleskopických obušků a příslušenství, obranné baseballové pálky a další sebeobranné prostředky.


Taktická pera jsou navíc vybavena speciálním hrotem, kterým je možné rozbít okénko u auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky