středa 2. září 2015

Autovysavač 12v

Autovysavač do autozásuvky. Oproti akumulátorovým vysavačům mají autovysavače do zásuvky vyšší výkon, takže vyvíjí větší sací sílu. Auto vysavač je napájen z 12V automobilové zásuvky, tudíž ho využijete výhradně v autě.


Při používání myslete na to, že vysavač 12V odebírá energii autobaterii. Každý v autě občas jíme, a pokud navíc vozíte děti nebo domácí mazlíčky, častý úklid je nezbytný.

Vysávače do auta na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Problémem je, že většina benzínových stanic nabízí placené vysavače, které ale často nefungují.


Z tohoto důvodu je lepší zakoupit si vlastní autovysavač , který dokonale vyčistí každou nečistoty. Tato kvalitní uklízecí. Internetový obchod s kvalitným autopríslušenstvom a autodoplnkami zn.


Heyner a Alca za výborné ceny. Stierače, letné a zimné autodoplnky, kompresory do auta, autopoťahy, detské autosedačky, podsedáky, autokozmetika, elektro príslušenstvo, štartovacie káble, náradie do auta.

Moderní autovysavač s unikátní integrovanou hadicí a patentovanou technologií motor ve filtru pro mimořádnou kompaktnost. Dlouhý 5m napájecí kabel umožňuje snadný dosah na všechna místa automobilu. Hodnocení produktu: (). Vysokokapacitní autovysavač na 12V pro mokré a suché vysávání od německé firmy Alca. Otočná přední část vysavače lze nastavit do 10ti poloh, což zaručuje maximální flexibilitu při vysávání na špatně přístupných místech, např.


I ten, kdo nasedá do auta v přezůvkách, jej bude muset jednoho dne vysát a vyčistit. U nás ostatních, kteří v autě vozíme třeba děti, jíme v nich, nebo dokonce převážíme domácí mazlíčky, ani nemluvě. Jak udržet vaše auto vždy čisté a zároveň ušetřit i peníze? Pořiďte si vysavač nebo autovysavač. Budete jej mít k dispozici, kdykoli budete potřebovat.


Přenosný bezsáčkový vysavač se zástrčkou do zásuvky automobilového zapalovače 12V. Je lehký, výkonný a velmi praktický. Ideální pro čistění automobilu od drobných nečistot.


Pro vysávání méně přístupných míst je možno použít úzkou sací hubici, která je součástí balení. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Obsahuje kompletní příslušenství pro vysávání nepřístupných. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available. Dodávané příslušenství umožňuje komplexní čištění vozu, také těžko přístupná místa a zákoutí. Vysavač na suché i mokré vysávání, 96W.


Filtr HEPA zaručuje efektivní filtraci vzduchu a redukci nečistot. Je velmi lehký, kompaktní a praktický. Nepostradatelný pomocník pro všechny milovníky čistoty v autě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky