úterý 22. září 2015

Bosch vestavná mikrovlnná trouba

Bosch vestavná mikrovlnná trouba

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Nabízí několik programů pro ohřev i rozmrazování, LED displej, bezpečností vypínání a časovač. Free Shipping Available. Check Out bosch on eBay. Fill Your Cart With Color today! Díky přednastaveným automatickým programům bude vaše jídlo perfektně připraveno.


Nastavíte pouze program a zadáte váhu a stupeň výkonu se nastaví automaticky. Dvířka mikrovlnné trouby se otevírají do levé strany. Trouba je vybavena druhy ohřevu: 4D horký vzduch, Eco horký vzduch, cirkulační infra gril,velkoplošný gril, maloplošný gril, předehřívání. Dalšími způsoby mikrovlnného ohřevu je.


Otevírání dveří je elektrocické pomocí stisknutí senzorového tlačítka. K dispozici je i LED displej a elektronické hodiny, otočný volič a ovládání TouchControl. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Všechny informace o produktu Pečící trouba BOSCH CMA585MS porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze BOSCH CMA585MS0. AutoPilot 7: každé jídlo je perfektně připraveno díky přednastaveným automatickým programům.


O údržbu se stará samočisticí systém katalytických desek, zatímco přesné pečení obstará teplotní sonda, která po dosažení nastavené. Nalezeno: 1produkt ů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Bosch vestavna mikrovlna trouba. Dozlatova upečete kuře, lasagně. Postranní otevírání dvířek poskytuje pohodlný přístup k pokrmům. Kč Přijímáme online platby.


Akce Neohodnoceno Značka: BOSCH. Vestavena mikrovlnna trouba bosch. Detail produktu Do obchodu. Trouba je navíc opatřena čtyřmi rozmrazovacími programy a třemi programy pro vaření s mikrovlnami.


Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře. Mikrovlnná trouba je praktickým kuchyňským pomocníkem, který v současnosti nechybí takřka v žádné moderní domácnosti. Nejčastěji vyhledáváte trouba cena, trouba bosch , vestavná trouba , retro trouba , trouba whirlpool, horkovzdušná trouba , lidl trouba , set trouba a varná deska bosch , datart mikrovlnná trouba , set trouba a varná deska, tesco mikrovlnná trouba , stolní trouba , trouba a varná deska set, vestavná mikrovlnná trouba , mikrovlnná trouba vestavná , trouba electrolux, plynová trouba.


Každý pokrm se povede díky přednastavitelným autoprogramům. Samozřejmě tohle není její jediné plus. Nabízí vám rychlé rozmrazování, ohřívání či přípravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky