pátek 18. září 2015

Smoothie recepty na hubnutí

Smoothie recepty na hubnutí

Na smoothie potřebujete dobrý mixér a čerstvé ovoce nebo zeleninu. Naše smoothie recepty vás nabijí energií, pomohou s detoxikací a hubnutím. Recepty na zelené smoothie na hubnutí. Ovoce je převážně bohaté na cukr, což velmi neoceníte při hubnutí. Správnou kombinací se zeleninou však víte dosáhnout požadovaný nápoj, který bude dobře chutnat a zároveň bude obsahovat vyvážený poměr makroživin.


Tato vitamínová bomba má i pozitivní účinky na hubnutí. Na vytvoření smoothie nemusíte být žádný šéfkuchař. Na trhu naleznete několik speciálních přístrojů na přípravu smoothie , které mají nádobu na mixování přizpůsobenou tak, aby sloužila také rovnou k pití. Kdy je dobré pít smoothie nápoj na hubnutí ? Smoothie nápoj se skvěle hodí do hubnoucího jídelníčku.


Můžete si jej dát k snídani nebo k dopolední svačině. Hledáte nejlepší smoothie recepty na hubnutí ? Nový seriál Blendea smoothie receptář vás naučí recepty na smoothie , které spálí každé kilo. A co že je to vlastně to smoothie ? Pro přípravu všech smoothie receptů vám stačí základní suroviny rozmixovat, případně je doředit mlékem nebo vodou. Podívejte se dalších smoothie receptů, které jsme pro vás připravili. A to se při hubnutí hodí!


Smoothie recepty na hubnutí

Znásob účinek smoothie na hubnutí a přidej přírodní „hubnoucí“ doplňky stravy, jako je zelený čaj, zelená káva, skořice, zázvor, chlorella, spirulina apod. Pozor, tento recept je na 3-porce! Mixovaný nápoj zvaný smoothie je velmi oblíbeným, rychlým a příjemným způsobem, jak dodat našemu tělu nejen dostatek vitamínů, minerálů a stopových prvků, ale také významné množství kvalitních sacharidů, bílkovin, tuků a dalších cenných látek. Tak, a jdeme na ty recepty : 1. Zelené smoothie na hubnutí. Tak a je tady první recept.


Skvělé zelené smoothie. Je také bohatý na železo, bílkoviny a vlákninu. Vynikající smoothie recept na hubnutí - klementínkové smoothie Sluneční svit. Nejenže má tento smoothie nápoj přitažlivý název, ale dokonce se může pochlubit také schopností pomoci tělu zbavit se i toho nejzarytějšího tuku na břiše. Tento smoothie nápoj je opravdu jako sluneční svit v poháru.


Smoothie recepty na hubnutí

Rajčatové smoothie na hubnutí i na chuť. Jedním z nich je například lykopen, který má pozitivní vliv v prevenci proti rakovině prostaty. Jakékoliv zelené smoothie je neuvěřitelný zdroj minerálů a vitamínů. Pokud se ho naučíte pít pravidelně, brzo to pocítíte na lepším zdraví, kvalitě pleti i na energii. Také váha Vám bude ukazovat o něco méně.


A recept je naprosto jednoduchý! Jestliže si chcete pochutnat, zkuste některé recepty na smoothie a mixované nápoje. Jedná se totiž o silný detoxikační nápoj. Ingredience: díl čerstvých špenátových listů, díl jakéhokoliv ovoce dle vaší chuti, díl vody.


Příprava: omyjte ovoce a čerstvé špenátové listy. Z ovoce odstraňte pecky. Dietní recepty - recepty na hubnutí. Zdravé smoothie z řapíkatého celeru. Vyzkoušejte skvělý recept na smoothie z řapíkatého celeru.


Tapiokový pudink - recept na lahodnou pochoutku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky