čtvrtek 10. září 2015

Napěňovač mléka sencor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Za cenovku nedosahující ani hranice 7Kč zakoupíte solidně provedený napěňovač. Bohužel se mu ovšem nevyhnulo několik konstrukčních nedostatků. Spotřebič pracuje se dvěma. Tento přístroj je známý také pod těmito jmény: pěnič mléka , šlehač mléka nebo šlehač na mléko.


Zaměříme se na důležité parametry. Kabelový napěňovač mléka má kabel zapojený přímo v nádobě, může tak být hůře manipulovatelný. Bezkabelový pěnič mléka nabízí mnohem praktičtější manipulaci díky oddělené nádobě a základně.


Doprava zdarma Novinka Zobrazeno položek. Ohřívač SENCOR nabízí tři automatické režimy provozu. Prvním z nich je napěnění a ohřátí mléka na optimální teplotu 68° C. Druhým režimem je samostatné napěnění mléka bez ohřevu, který využijete například na přípravu zmrzlinových koktejlů.


V tomto režimu pojme napěňovač až 1ml mléka. Cappucina, Frappé, Latté a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka. Indukční ohřev s patentovanou technologií zaručuje efektivnější přípravu.


První otázka, kterou si při výběru toho nejvhodnějšího pro vaši domácnost musíte zodpovědět je, o který z typů máte vlastně zájeRuční napěňovač mléka – fungují podobně jako ruční šlehače. Máte doma kávovar, který nemá zásobník na mléko? Jste s ním spokojeni, ale chybí vám mléčná pěna?


Stačí si pořídit kvalitní pěnič mléka , který dokáže připravit různé poměry pěny a mléka pro lahodné latte, cappuccino i další varianty kávy. Topná spirála je ukryta. Silvercrest je privátní značka Lidlu, která vyniká skvělým poměrem cena a výkon. Za velice nízkou cenu pořídíte výrobky, které toho dokáží opravdu hodně.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Napěňovač mléka Silvercrest. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Stylový napěňovač mléka od společnosti Sencor v elegantní bílé barvě.


Napěnění mléka s ohřevem - max. Jsem šikovný pomocník pro všechny milovníky Cappuccina, Frappé, Latté a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka. Je vhodný pro přípravu Latté, Cappuccina, Frappé a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka.


Profesionální internetový obchod. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pěniče mléka značky Sencor.


Disponuje odnímatelným podstavcem jako v případě varné konvice. Umožňuje zpracovat až 1ml mléka pro šlehání a až 2ml mléka pro ohřev. Oceníte přepínač se světelnou indikací a topným dnem se zakrytou topnou spirálou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky