čtvrtek 24. září 2015

Stolové podnože dřevěné

Stylové dřevěné stoly s ocelovým podnožím Přejít na produkty. Vyberte si dřevo, rozměr a úpravu, vše ostatní nechte n. V našem katalogu naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. Stolové podnože - stolové nohy do interiérů i na zahrádky. Ocelové podnože mají velmi dobrou stabilitu a jsou vhodné pro kulaté, čtvercové i obdélníkové stolové desky.


Abyste byli s vybranou podnoží spokojeni a výsledný stůl byl stabilní, je u každé podnože uvedeno pro jaké velikosti desek se hodí.

Stolové konstrukce jsou hlavní součástí každého kancelářského pracoviště. Díky skvělému designu, který naše stolové konstrukce nabízejí, bude Vámi dodaný kancelářských stůl vypadat elegantněji a uspokojí veškeré požadavky zákazníků. Váš stůl může být naprostý originál. Nakombinujte si nohy ke stolu a stolové desky a vytvořte si jedinečný psací či odkládací stůl, který bude přesně podle vašich představ. V naší nabídce naleznete stolové podnože klasické výšky vhodné pro jídelní nebo pracovní stoly, ale i vyšší nohy určené pro barové.


Dveřní a okenní těsnění. Ploché spojky a úhelníky. Stolové nohy Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců.


Jedná se o kovové stolové nohy, centrální stolové podnože a nohy ke stolu, které lze doplnit o vhodné stolové desky a pláty.

Stolové desky nabízíme laminované, laminátové nebo masivní desky ke stolu. Vyrábíme stolové desky z lamina Egger, nabízíme werzalitové desky značky SM France s různými dekory (mramor, žula, kámen, dřevo apod.). Pokud dáváte přednost přírodnímu materiálu, pak si vyberete z kategorie dřevěné desky nebo teakové desky. Rádi Vám poradíme s výběrem vhodné stolové podnože pro vybrané desky. PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva.


Nábytkové nohy , nohy k nábytku, úchytky, dřevěné nábytkové díly. V interiérech restaurací jsou vhodné centrální podnože v. Nabízíme dřevěné nábytkové díly. Jsme přímí výrobci stolových podnoží pro široké použití. Naše stolové podnože nacházejí využití v kancelářských interiérech pod zasedací stoly, v kombinacích s vhodnými stolovými deskami pro bytové interiéry jako jídelní stoly, dále také pro kavárny a restaurace.


Níže naleznete centrální stolové podnože i designové stolové nohy vhodné pro restaurace, zahrádky, hotely, vinárny a kavárny s možností přizpůsobení výšky a barevného provedení. Vládní opatření ze soboty 14. Sklopné stolové podnože z naší nabídky jsou speciálně určeny pro gastro provozy, jídelny, konferenční a kulturní sály, učebny a školící místnosti. Podnoží je charakteristické pevnou, kvalitní a jednoduchou konstrukcí, uzamykatelným mechanismem.


Rám podnoží je kovový s několika povrchovými úpravami. Masivní celokovový bistro podstavec s kulatou základnou pro stůl, vyrobený z kvalitní nerezové oceli vhodný jako podnože pro bistro, restaurační stolky a jídelní stoly. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Prozkoumejte naše stoly, stolové nohy a podnože , konstrukce pro kancelářské stoly, stolové desky, židle a křesla, jídelní židle, dřevěné židle, hliníkové židle, gastro židle, barové židle, multisedáky a lavice, osvětlení (svítidla), nožičky.

Zde naleznete centrální stolové podnože , stolové podnože i samostatné stolové nohy, vhodné pro barové stolky i jídelní stoly. Naleznete zde široký sotiment stolové nohy, kancelářské podnože , kancelářské nohy, nábytkové nožky. Sortiment je rozdělen podle délky nohy a dále dle barevného provedení. Noha se na stolovou desku šroubuje pomocí vrutů.


Noha je opatřena šroubem pro možnost vyrovnání stolu na křivé podlaze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky