pondělí 28. září 2015

Karafa na vodu ikea

Hledáte elegantní způsob, jak servírovat víno, vodu nebo studené nápoje? Prohlédněte si na webových stránkách IKEA naši nabídku karaf. Vybírejte z velkého množství výrobků za příjemné ceny.


Nakupujte online nebo v obchodním domě a inspirujte se u nás, jak originálně prezentovat nápoje. Hľadáte elegantný spôsob, ako podávať víno, vodu alebo ľadové nápoje?

Pozrite si on-line náš sortiment karáf IKEA. U nás si môžete vybrať zo širokej ponuky výrobkov za dostupné ceny. Výrobek před prvním použitím umyjte.


Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno. Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo.


Džbán môže byť sklenený alebo keramický. Určite nájdete to pravé, čo sa bude hodiť do vašej kuchyne či jedálne.

Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Veľmi elegantná karafa na vodu , ktorú si do pohára nalejeme jednoduchým naklonením karafy. Kocky ľadu či iná pevná časť sa z karafy pri vylievaní nedostane.


Pitný režim je potrebné dodržiavať. Preto je dobré mať vždy po ruke vodu , ktorá Vám bude chutiť. Karafy, džbány aj fľaše Vám v tom môžu pomôcť. Karafa značky Cilio o objeme l. Pripravte si hneď celý džbán vody s citrónom a mätou alebo so zázvorom a bude Vás tam čakať vždy, keď budete smädní. Poháre na víno Džbány a karafy Špeciálny sklený riad Nápojové doplnky.


Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu , až si do něj raději připravíte osvěžující limonádu nebo. Dekantovacia karafa na víno ALPHA obsahuje: 1x sklenená karafa 1x filter 1x rozprašovač. Když je nepoužíváte šetří místo uvnitř sk. Skleněná karafa na vodu či domácí limonádu bude hostům vždy při ruce.


Pokud si chcete dopřát příjemný večer, bude se vám hodit karafa na víno. Kromě toho, že je praktická, vypadá skleněná karafa jednoduše stylově.

Co se týče džbánu, ten máme většinou spojený s pivem. Oceníte, jak dobře se karafa drží za grip z umělé kůže. Součástí karafy je velké sítko na čaj nebo na ovoce, které při nalévání může zůstat v karafě. Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá.


Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás. Elegantní nádoba na vodu , s designem hodícím se do každé domácnosti a svým úzkým designem se vejde do dveří každé lednice. Skvěle promyšlené víčko karafu nejen automaticky uzavírá, ale díky vestavěnému sítku.


Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky