středa 2. září 2015

Eta harmony návod

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod uschovejte jej. Zkontrolujte, zda údaj na typovém štítku odpovídá napětí ve Vaší el. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Ještě jsem nevyzkoušela všechny programy,ale není mi jasné kde je tabulka Časování programovací fáze a program Sladký. Dále mám hodně vypečenou kůrku i když peču na světlý a přihřívaní asi nepoznám,při. K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly.


Domácí pekárna Eta - kromě přednastavených programů můžete volit z velikostí chleba – malý kg nebo velký o hmotnosti až kg. Lze také nastavit i zhnědnutí kůrky a to. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Pekárna ETA Harmony má předvolených programů - připraví různé chléby až do hmotnosti kg, ale také těsto ai džem, Výhodou jsou dva hnětací háky. Celý popis a technické parametry. Domácí pekárny ETA disponují několika programy, které vám umožní nejen upéct křupavý chléb, ale také připravit těsto na buchty.


Naše nejlépe hodnocená domácí pekárna ETA Delicca i její nástupkyně ETA Delicca II se navíc hravě postarají třeba o zavařování džemů nebo výrobu domácích jogurtů. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. A na vysvětlenou: V návodu k Siestě mám uvedeno, že menší bochník je z 500g. Please click here to continue.


Návod pro Domácí pekárny ETA Vybrali jste Malé spotřebiče - Pečení a grilování - Domácí pekárny značky ETA. Návody k obsluze pro Domácí pekárny ETA obsahují základní pokyny, které je třeba respektovat při instalaci a provozu. Sháníte český návod k použití pro eta ? Potřebujete zapojit nebo nastavit eta a bez manuálu či návodu k obsluze se nehnete z místa? Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - malé domácí spotřebiče - vysavače - péče o podlahu - podlahové vysavače - eta. Návod k použití Český návod k použití nebo také manuál, příručka k obsluze či instrukce - je popis základních i pokročilých vlastností a funkcí výrobku.


Návod musí být dodán společně s výrobkem, který si pořizujete, samozřejmě český návod k obsluze. Pekárna Eta Hormony se mi osvědčila jako dobrá pekárna vhodná i pro ty co nemají s pečením téměř žádné zkušenosti. Ovládání je velmi jednoduché a snadné – jen ten návod , kdyby byl jasnější a srozumitelnější. Za dobu testování (více jak měsíce) nenastal s pekárnou žádný problém, forma je stále bez. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


BEZPEâNOSTNÍ UPOZORNùNÍ - Pfied prvním uvedením do provozu si peãlivû pfieãtûte cel˘ návod k obsluze, prohlédnûte vyobrazení a návod uschovejte jej. Na stránce neleznete návody a manuály na Domácí pekárny - Eta v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Prostě nemíchá - jen odečítá čas. Tak se budu opět ptát na prod.


Nechtěla bych platit moc, to raději koupím novou. ETA Siesta je dobrá značka a tak bych zase asi zvolila jí. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Chcete doručit zboží do Česka? Příslušenství ke spotřebičům ETA prodlouží jejich životnost a rozšíří nabízené funkce.


Přinášíme radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky