čtvrtek 10. září 2015

Bělení prádla babské rady

Slunce na bělení prádla. Jakmile je bílé prádlo vyprané, přeskočte cyklus sušení. Namísto toho, aby prádlo trpělo nadměrnými vysokými teplotami, položte je ještě mokré na slunce, abyste je přirozeně vybělili pomocí slunečních paprsků.


Podívejte se na seznam babský rad. Milí Blíženci, na Škaredou středu jste tak trochu naštvaní, protože se nadřízenému nelíbí vaše práce. Nevíte si rady , jak vše zlepšit.

Přitom jste tak kreativní. Asi to tak neprožívejte. Ohřejte olej, nalijte jej na nějaký kus látky (třeba plenu), položte na hrudník a přebalte látku ještě igelitem a ručníkem. Překyselení organismu ale není nové téma, setkaly se s ním už naše babičky.


I když kompletní jídelníček se všemi rozbory tehdy ještě k dispozici neměly, dokázaly se s tímto problémem úspěšně popasovat. Led aplikujte přímo na bolavé místo po dobu 10–minut třikrát denně, čímž pomůžete snížit otok. Jako alternativu můžete použít zmrazený studený obklad nebo sáček mražené zeleniny (hrášek a podobně).


Zpravidla se jedná o namáčení, předpírku a opakované samotné bělení.

Přípravků na bělení prádla najdete v regálech hodně, můžete si ale pomoci sami. Půjde o levnější variantu bělení a výsledek bude pravděpodobně stejný. Moderní chemické přípravky nemusí být vždy nejlevnějším a nejefektivnějším řešením.


Lépe mnohdy pomohou generacemi ověřené přírodní rady našich předků. Vyzkoušejte rady , které používaly již naše babičky. Proto se dnes zaměříme na rady a tipy, jak odbarvit omylem obarvené prádlo. Tipy na odbarvení obarveného prádla. Na obarvení bílého prádla nemusíte být žádný nešika.


Stačí, aby se vám k várce prádla připletla jedna červená ponožka nebo jiný barevný kousek, a malér je na světě. Pokud pračku ládujete až do okamžiku, kdy už se do ní nevejde ani ponožka, pak je příčina vašeho zapraného prádla právě odhalena. Ve velké škole praní se dále dočtete, na kolik stupňů prát džíny a jak je správně sušit, čemu pomůže škrob, kdy se vyhnout aviváži a další užitečné rady. Jako prevence rakoviny se užívá jedna lžička denně.


Principem působení této receptury je, že rakovinné buňky nesnášejí zásadité prostředí, které je člověku přirozené (zdravý člověk má pH 3–5). Domácí bělení zubů - bílé zuby jsou přáním snad každého, co ale pomáhá, co je nejlepší na bělení , babské rady na bělení zubů. Pokud však babské rady fungují, ušetříte svou peněženku, nervy i životní prostředí!


Při čištění nábytku, nádobí atd – se řiďte pokyny výrobce a prodejce, zapojte selský rozum, protože ne všechny čisticí “prostředky” musejí být pro speciální či atypický kus čištěného nábytku nebo předmětu vhodné. Dobrý den,ví někdo jak na píchání v uchu?

Není to v kuse,po rúzných intervalech. Velmi nepříjemné a bolestivé. Naše rady musíme doplnit i tím, že budete používat kartáčky pro mezizubní prostory, stejně jako tím, že budete využívat také zubní nit. V obou případech se vám podaří vyčistit méně přístupná místa a vaše zuby tak budou celistvě bílé.


Místo drahé bělicí pasty si do nákupního košíku hoďte čerstvou mrkev, celer a pár jablek. Díky jejich chroupání se zbavíte žlutého plaku na zubech a navíc si namasírujete dásně, které se prokrví a budou zdravé. Spolu s Barbarkou Štubňovou z Rádia Slovensko sme pre Vás chystali denne čerstvé vychytávky, zlepšováky, recepty, rady. Kdysi se používala na bělení prádla moč, ve které se prádlo pralo. Nebo: další způsob pro vybělení prádla , které používaly naše prababičky, byla jasná měsíční noc.


Díky rose, která do sebe natáhla chemikálie ze vzduchu se prádlo vybělilo. Než vyzkoušíte drahé kosmetické přípravky na bělení zubů, zkuste levnou a přírodní variantu. Předkládáme vám rady , jak si doma za pomoci běžně dostupných surovin zlepšit vzhled chrupu. První krok, jak ušetřit peníze za bělicí prostředky, je omezit přísun potravin, které mají negativní dopad na naše zuby.


Proti žloutnutí prádla , tudíž i záclon, se. Chcete mít krásně bíle záclony? Když se k tomu všemu přidají ještě babské rady , kterých se držely naše babičky a prababičky, úspěch na sebe nenechá dlouho čekat! Máme pro vás pořádnou nálož babských ra které rozhodně stojí za vyzkoušení! Bělení zubů „za babku“: Dřive nežli si začnete čistit zuby pastou,jako vždy,naneste na zubní karáček trochu jedlé sody.


Zuby jí vyčistěte jako normálně, nechte chvilku působyt(tak půl minuty).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky