pondělí 21. září 2015

Soustružnické nože s výměnnými plátky

Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Kvalitní soustružnické nástroje - ks sada. Tato sada je k dispozici ve velikosti mm. Zahrnuje nože pro soustružení, řezání závitů, upichování a čelní.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Příslušenství k frézkám) Hodnocení produktu:. Celá sada je uložena v kovovém kufříku. Popis: Prodejné jen jako celek.


Sada obsahuje: Typ Délka (mm) Plátky. Krycí měchy, přechodové měchy - BAVO Poříčí. Naše firma Bavo vás osloví nejen širokou škálou existujících přechodových měchů a nástrojů pro jejich výrobu, ale i otevřeností pro vytvoření nového přechodového měchu podle vašich potřeb. Pro správné fungování e-shopu zapněte ve vašem webovém prohlížeči JavaScript. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v prevádzke, však, v súvislosti so súčasnou mimoriadnou situáciou strán výskytu a šírenie koronavírusu upozorňujeme na nutnú zmenu resp.


Sada nožů s výměnnými destičkami Holzmann 9TLGObsahuje ks dílů v dřevěné krabičce. Vysoce kvalitní soustružnické nože pro obrábění kovů na soustruhu najdete právě v této kategorii. Nabízíme několik typů soustružnických nožů s výměnnými i pevnými břity v sadách pro různé potřeby obrábění. Soustružnický nůž s SK plátkem ubírací přímý 10xS20. Sortiment soustružnických nožů doplňují upichovací a závitovací destičky.


Z vysoce kvalitní HSS kobaltové oceli. Tvrdokovové destičky 55° (povlakované). Při práci na malém soustruhu byl problém s upichováním hotového výrobku.


Nůž z radeka nebo kovaný je vhodnější. Další alternativou je výroba nože z listu rámové strojní. Ubírací nůž - Délka 100mm. Dlouhý nůž na díry - Délka 180mm.


Sada soustružnických nožů mm s výměnnými destičkami (včetně břitových HM destiček). Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabízíme kvalitní soustružnické nože s pájenými SK plátky určené pro frézování a soustružení rozličných materiálů.


Poradí si s ocelí, ocelolitinou, lehkými a. Nože s vložkou CNB : akosť Ka K10. Vďaka svojej konštrukcii, nízkej váhe a možnostiam nastavenia umožňujú chodúle pri práci pohyb ako na vlastných. Tomek Nářadí nabízejí nekompromisní profesionální kvalitu a příznivé ceny. Jsme obchodní společnost, která Vám dodává stroje, nástroje, nářadí, spojovací materiál, brusivo, pracovní oděvy, a další, vše ve vysoké kvalitě a užitné hodnotě. Sústružnícke nože Proxxon HSS mm, sada 5-dílna.


V případě, že jsou ve Vaší poptávce jasně uvedeny kódy zboží a požadované množství, obdržíte již vypracovanou cenovou nabídku. Vedení společnosti: Tel. Všechny informace o produktu Fréza OPTIMUM Vnitřní soustružnické nože HM mm, sada - ks, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze OPTIMUM Vnitřní soustružnické nože HM mm, sada - ks. V tomto článku je rozdělení soustružnických nožů podle způsobu práce a směru posuvu, dále jejich odborné a slengové názvy.


V zásadě může jít jak o nože kované, broušené z rychlořezných ocelí, s letovanými plátky ze slinutých karbidů (SK) či nože s výměnnými břitovými destičkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky