úterý 8. září 2015

Čutora

Polní Láhev a pítko Gerber BG Canteen Inspirováno klasickou vojenskou čutorou a jídelní miskou. Máte dotazy nebo připomínky k našim službám, chcete poradit s výběrem produktu nebo se chcete na něco zeptat? Napište nám dotaz přes náš kontaktní formulář.


Polní láhev, neboli čutora , je klasická armádní osobní nádoba na vodu. Sneží, sú Vianoce, desať rokov po veľkej vojne a pán daruje panej pod stromček psa. V tej chvíli zrejme ani jeden z nich netuší, ako toto rozhodnutie ovplyvní život celej rodiny a akú nezmazat.

Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Polní láhve neboli čutory provází vojáky už desítky let a dále budou.


Vojenské polní lahve jsou totiž jednoduché a odolné. Army shop Armed nabízí vojenské čutory různých světových armád. Co znamená podstatné jméno čutora ? Význam slova čutora ve slovníku cizích slov včetně překladů do angličtiny, nemčiny, francouzštiny, italštiny, španělštiny, ruštiny a polštiny.

Pohodlí z nošení může nabídnout i čutora. Bývá opatřena obalem, který má ve své zadní části klipy nebo průvlek na opasek. Díky nim můžeme čutoru nosit samostatně a nemusíme k ní mít žádný batoh. Jejich otvírání je buď na šroubovací víčko, nebo na špunt.


To se nijak neliší od klasický lahví, ale co ty. Jednokusová čutora 1l - červená. Soudková čutora - zdobená. Zdobená tarsola - barva borovice. Kožený opasek bez přezky.


V našem army shopu si potrpíme na kvalitní zboží, které máme samozřejmě skladem. Tím pádem odesíláme každou objednávku téměř ihned. Věříme, že i ty budeš spokojený. Celtic Čutora se již od dávnověku běžně používala jako cestovní nádoba oproti kovovým a skleněným láhvím měla výhody pro praktické použití. Jedná se o čistě přírodní materiál bez chemických přísad.


Tuto koženou čutoru oceňovali zejména bojovníci při bitvách pod otevřeným nebem za horkého počasí, ale i například obchodníci a potníci na svých cestách. Výdejní místa po celé ČR. Nakupujte u specialistů na army a outdoor.


Všechny informace o produktu Kniha Čutora , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Čutora.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nerezový campingový příbor je nejlepší pro zbalení do batohu. K cene tovaru treba pripočítať poštovné. Ešus trojdílný hliníkový.


Oblíbený ešus-trojdílný hliníkový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky