pondělí 14. září 2015

Náhradní návlek na mop leifheit

V případě, že vám aktuální návlek na vašem mopu dosloužil, není nutné kupovat zcela nový mop a utrácet tak zbytečně příliš financí. Stačí pouze pořídit náhradní návlek a mop tak znovu používat. Výhodou je také možnost návleky střídat podle povrchů, jež. Prosíme vás preto, aby ste ako spôsob platby za vaše objednávky uprednostňovali platbu vopred prevodom alebo platobnou kartou on. Leifheit TWIST MICRO DUO náhrada na mop.


Profi - náhradní návlek na mop je vytvarovaný ve tvaru půlměsíce - zajišťuje tak. Návlek pokrývá celou plochu mopu, snadno tak vyčistí jak skleněné plochy, tak rohy i rámy. Společnost CDI Internet Solutions, s. Váš souhlas s používáním souborů cookie pro účely výkonu a reklamy. Reklamní soubory cookie třetích stran používáme k tomu, abychom Vám mohli nabízet přizpůsobenou reklamu.


Náhradní podušky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako je třeba mikrovlákno a velmi snadno se mění. Návleky na stěrky na sklo a dlaždice máme skladem, takže jsme schopni vaši objednávku rychle vyřídit. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on.


Je určen pro mokré stírání všech typů SILNĚ ZNEČIŠTĚNÝCH podlahových krytin včetně dlažeb (i venkovních). Speciální mikrovlákno s. Free Shipping Available. Náhradní návlek z mikrovlákna, které je umístěno po celé ploše mopu, vám pomůže jednoduše a efektivně vyčistit potřebné hladké plochy. Hodí se především pro čištění rohů a rámů skleněných oken. Povlak je vyroben ze speciálního mikrovlákna, které výborně zachycuje všechny nečistoty, nevytváří žmolky a přitom.


Podlahový mop Twist Micro duo, mop na okná Plus mop na podlahu Profi Strong, návlek na mop Hausrain cotton Plus, Mop Picobello Plus. Ponúkame mopy na podlahu aj okná. Návlek je připevněn k mopu systémům na suchý zip.


Balení obsahuje ks náhradních návleků, které lze prát. Náhrada je vhodná na mokré vytírání všech typů krytin. Ideální účinnost ve spojení se ždímacím vědrem Profi.


Technické parametry a specifikace: mikrovlákno s výbornou absorpcí nečistot, dlouhou životností lze prát v pračce bez aviv. Balenie obsahuje dva vysoko kvalitné náhradné návleky pre parný mop CleanTenso. Vďaka použitému materiálu podušky výborne pohlcujú všetku špinu vrátane baktérií zničených pomocou horúcej pary, ktorá vychádza z šiestich trysiek na hlavici parného čističa.


Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail? Vhodný na mokré vytírání všech typů podlah. Nejlepší výsledky se dosáhnou ve spojení.


Pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody. Pro podlahy citlivé na vlhkost. Možné prát v pračce bez aviváže.


Návlek pokrýva celú plochu mopu, ľahko tak vyčistí ako sklenené plochy, tak rohy aj rámy. Možnost praní v pračce bez použití aviváže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky