úterý 8. září 2015

Termo sklenice na kávu

Termo sklenice na kávu

Dvojité sklo sklenice dvojité sklo jsou vhodné zejména na teplé a studené nápoje a udrží teplotu podávaného nápoje daleko déle než klasická sklenice , protože mezi stěnami sklenic je vyfouklé vakuum, které zlepší termoizolační vlastnost skla. Nejznámnější a nejrozšířenější jsou dvoustěnné sklenice na kávu. Navíc udrží dlouhou dobu idální teplotu nápoje - káva vám nevychladne, pivo nezteplá. V nabídce široký výběr termo sklenic na všechny druhy nápojů - na kávu , čaj i cappucino, na pivo, víno a klasické panáky na kořalku nebo univerzální sklenice různých tvarů na koktejly, džusy i limonády. Univerzální sklenice na kávu Barista je ideální na servírování espressa, capuccina a Latté, díky jejím různým rozměrům.


Sklenice jsou vyrobené z odolného čirého skla,. Termo sklenice na kávu HotCool 2ml, ks. Detail produktu Do obchodu. Ať už si libujete v horkých nebo studených nápojích termo skleničky budou krásnou a užitečnou součástí vašeho stolování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Teplota nápoje zůstane dlouho taková jaká má být.


Inspirujte se nabídkou sklenic a vyberte ty pravé do. Tyto originální sklenice v moderním designu vám zajistí dokonalý prožitek z lahodné kávy. Jsou ručně vyráběny z lehkého žáruvzdorného borosilikátového skla s dvojitou stěnou, která díky vytvořenému vakuu.


Originální termo sklenice nejen pro vášnivé pivařeDíky dokonale propracovanému designu můžete svůj oblíbený nápoj vnímat všemi smysly. Dvojitá stěna nejen skvěle vypadá, ale také zajistí, že vám zlatavý mok rychle nezteplá. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vhodné jsou především pro přípravu kávy americano, cappuccino, překapávané kávy, ale hodí se i pro podávání ostatních teplých a studených nápojů.


Dvoustěnné designové sklenice Lamart by Piere Lamart na kávu , ve kterých si svůj oblíbený nápoj vychutnáte s noblesou. Krásné termo sklenice HotCool Články Rady Iveta 24. Také nesnášíte, že sotva usednete ke stolu a že si dáte kávu , už je málem studená? Nebo pivo po chvilce již není tak vychlazené či zmrzlina se začne rozpouštět?


Nejste čajomil, ale čistokrevný kafař? A dáte si espresso, lungo, nebo snad latté či cappuccino s našlehanou čepicí mléka? Z našeho sortimentu jsme si oblíbili zejména termo dvoustěnné skleněné šálky na kávu a sklenice na kávu od japonského mistra sklářského umění firmy Hario. Díky silnějšímu sklu navíc nehrozí popálení.


Případně vyberte stylové a ekologické hrnky na kávu. Termosklenice Dvojité TERMO borosilikátové sklenice , materiál sklo, barva čirá, obje230ml, výška 12. Objem skleničky je l. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Máte nejraději kávu ve skle? Servírujte ji v krásných skleničkách na kávu ! Na výběr je z pestré škály větší i menších sklenic s atraktivním designem. Vychutnejte si lahodný nápoj ve své horké i ledové verzi po celý rok. Vyberte si z efektních sklenic s dvojitým dnem, nebo z cestovních ekologických sklenic. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Požitek z dobrého vína, long drinku, ale i obyčejné minerálky se snítkou máty je tím větší, čím máte hezčí sklenici. Ta správná musí být naprosto čirá, dostatečně pevná a odolná proti poškrábání nebo uštípnutí. ITALSKÝ PORCELÁN V CENOVÉ AKCI ZDE - VYUŽIJTE NEJNIŽŠÍCH CEN ZA ŠÁLKY A PODŠÁLKY.


Vítáme Vás na stránkách MUGS s. Jsme specializovanou českou firmou na výrobu a dodávky kvalitního porcelánu a skla - dekorovaných hrnků, šálků, konviček, sklenic, talířů pro firmy, kavárny a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky