pátek 25. září 2015

Kontejnery na hliník praha

Kontejnery na plechovky - hliník. Společnost Pražské služby, a. Umístění kontejnerů na hliníkový odpad. Služby si můžete na těchto stránkách také objednat. Jsme k dispozici jednotlivcům i firmám. A výroba hliníku znečišťuje ovzduší a produkuje množství pevných odpadů.


Podobně je na tom i recyklace hliníku. Při ní vzniká řada nebezpečných látek, např. Hliník se na skládkách téměř nerozkládá. Demolice, vyklízení a odvoz suti.


Pražské služby (PS) rozmístily po městě kontejnery , které mají šedou barvu a slouží právě na odpadky z kovu. Na začátku července byl pilotní projekt na sběr nápojových plechovek prodloužen a obměněn. Ano, hliník je recyklovatelný, ale jeho recyklace je natolik náročná, že je skutečně jen východiskem z nouze. Nyní lze do kontejnerů vyhazovat i jiné. Potíž s kontejnery na sběr kovů je v tom, že se stávají oblíbeným cílem profesionálních sběračů kovů.


Od dubna do konce listopadu bude i letos probíhat na území hl. Prahy mobilní sběr bioodpadu pomocí velkoobjemových kontejnerů. Odpad odvážíme ze staveb, skladů i domácností občanů. Provádíme vyklízení bytů, sklepů.


Zajišťujeme likvidaci černých skládek. Nakládání s odpadem v hl. Praze - mapy a seznamy. Individuální osobní přístup tradicí stačí zavolat.


Nebo osmá část, kde mají jenom o jeden kontejner méně. Textilní odpad tak odkláníme ze skládek. Tabulky jsou rovněž k dispozici ke stažení – viz níže „Přílohy ke stažení“.


Vážení občané, níže v tabulkách najdete aktuální rozpis stanovišť velkoobjemových kontejnerů (VOK) a kontejnerů na BIO odpady (BIO VOK). Zábava a zážitky, přesně v tomto duchu se nesla sobota 23. Nemáte možnost si naše kancelářské kontejnery zakoupit, nebo ho požadujete pouze pro sezónu? Využijte možosti pronájmu!


Neváhejte se informovat i na možnosti typů, které nejsou skladem a dopravu, kterou zajistíme za výhodných podmínek. Praha v červeném pomohla hendikepovaným! Objednejte si kontejner nebo odvoz suti, odpadu.


Přistavíme, naplníte, odvezeme. Vše, za jednu cenu o víkendech i ve svátek. Velkoobjemné kontejnery jsou přistavovány v rámci systému nakládání s odpady na území hlavního města Prahy a jsou určeny pro obyvatele Prahy 2. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing.


POZOR – z rozhodnutí Magistrátu hl. Prahy je přistavování VOK hrazených z rozpočtu MHMP do 13. Výroba, prodej a repase stánků, kontejnerů i jednotlivých buněk nejrůznějších typů splní vaše požadavky či přání. Od vysloužilých ocelových námořních kontejnerů, přes stavební a obytné buňky, až po prodejní stánky větších i menších rozměrů. Záleží pouze na množství a typu odpadu, který potřebujete odvézt!


Nádoby na odpa Bio odpa Gastro odpa kontejnery na odpa mediciální odpa koše, pytle, stojany, velkoobjemové kontejnery , abroll, kontejnery Avia S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nabízíme pronájem a přistavení kontejnerů na odpad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky