středa 9. září 2015

Bílá fixa na papír

Bílý inkoust s archivní kvalitou. Použití na bílý , černý , barevný, matný a lesklý papír. Nepropisuje skrz papír , noviny a ani jemný pergamen. Rovnoměrná, nepřerušovaná linka mm po celou dobu až do konce náplně.


Gelly Roll se hodí na jakékoliv psaní a kreslení. Budete je používat déle než jakákoliv jiná.

Bílá fixa : Papír Plojhar, Č. Lesklý provázek: Galanterie Narcisky: ze zahrady - - Origami vázy - - Skleničky: z domova (Campari ze silvestra:)) Tvrdý papír : z. Lakové popisovače a fixy obsahují permanentní inkoust s účinky na způsob laku, který na světle nebledne a je odolný vůči vodě. Většinou slabě zapáchá. Psací gely se hodí na obtahování a zvýrazňování různých linii, například na jedlých květech nebo jiných dekoracích z fondánu či marcipánu.


Po zaschnutí je gel mírně průsvitný a krásně se leskne. S jedlými fixy se pracuje stejně snadno jako s klasickými fixkami. Hodí se na zdobení potahových a modelovacích hmot.


Díky dobré přilnavosti na různorodé povrchy jsou akrylové fixy vhodné pro umělce, hobby malíře a modeláře.

Lze je využít k dekoraci a malování na papír , kartón, malířské plátno, dřevo, kov, sklo, plast (ne PE), keramiku, kámen, polystyren, volně schnoucí modelovací hmoty. Obzvláště jsou vhodné v kombinaci s. Podívejte se na našem blogu jak smršťovací fólie použít krok za krokem. Z naší nabídky si vyberete i další zajímavé papíry, jako je banánový papír pro tisk na inkoustové tiskárně, korkový papír nebo sisalový arch pro dekoraci. Jedlý papír nejvyšší kvality v ČR ⭐⭐⭐⭐⭐. Papír na dort je nejrychlejší a přitom oblíbený.


Obrázek na jedlém papíru v kombinaci s potahovací hmotou je to nejvíce co si dítě na dortu může přát. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír , kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. TEX fiixa na textil tenká Obsah balení: ml Speciální fixy pro malování a dekoraci textilu z přírodního nebo umělého vlákna (příměs do ). Teplotu žehličky nastavte podle typu textilie. Po zažehlení jsou barvy odolné praní do 60°C a žehlení. Brabantia Stojan na toaletní papír bílá. Wesco Držák na kuchyňské utěrky nebo toaletní papír bíl.


Fixy na textil Nerchau Speciální fixy pro malování a dekoraci textilu z přírodního nebo umělého vlákna (příměs do ). Fixa na porcelán SAKURA CERAMGLASS - bílá silná - mm Popisovači CeramGlass z řady Pen-Touch se kreslí přímo na sklovité povrchy jako porcelín, sklo, keramika, smalt i plast.

Tyto popisovače NEVYŽADUJÍ ZAPÉKÁNÍ BARVY, barva schne až hodin. Pro levné zakládání dokumentů papírové desky a papírové rychlovazače. Více vydrží plastové desky a rychlovazače.


Desky s klipem umožňují psát v pohybu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky