pondělí 21. září 2015

Chladící taška ikea

Všechny své oblíbené dobroty si letos v létě můžete vzít s sebou. Slunce klidně může pálit, ale našim chladicím taškám s popruhy to vůbec nevadí. Skvěle se hodí na pikniky, na pláž nebo letní festivaly. Představte si, že už nebudete muset stát v těch nekonečných frontách, když dostanete na něco chuť!


Informace o koronaviru a provozu IKEA. Vážení zákazníci, zdraví je vždy na prvním místě, naše obchodní domy včetně restaurací, kaváren a bistra proto zůstanou až do odvolání uzavřeny z důvodu nařízení vlády České republiky. Doplňte sáčkem na led KYLKLAMP pro nejlepší výsledek. Příruční chladicí taška s popruhy je ideální na den strávený na pláži, na piknik nebo na nošení nákupů!


Prohlédněte si náš sortiment stolního nádobí, kameniny, příborů a kuchyňského náčiní. V nabídce máme mnoho výrobků různých stylů a materiálů s různým povrchem a vzory, takže si určitě vyberete to, co se bude hodit na váš stůl, ať už ve všední den nebo ve svátek. Stojan na laptop vám pomůže, abyste si na svůj počítač náhodou nesedli, a navíc nabízí výhody pracovního stolu, jenž vám ušetří místo. Vybírejte z řady možností a vyberte takový stůl či stojan na laptop, abyste mohli pracovat nebo si hrát, kdekoli budete chtít (jenom ve vaně si radši dávejte pozor). Praktické chladící tašky a chladící vložky Skvělý doplněk na cesty, díky kterému vaše občerstvení vždy zůstane čerstvé.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Dobrý den, prodám použitou tašku na notebook ikea - jako nová - moc jsem ji nenosila. Nemám již pro ni využití (leží mi ve skříni), tak nabízím dále. Jediný nedostatek jsou dva nepatrné flíčky na spodku tašky (nejsou viditelné).


Jinak je taška jako nová. Tašku mohu předat osob. Kompaktní modrošedá chladící taška na zip s popruhem přes rameno. Vyrobeno z 300D polyesteru.


Kableky, peněženky, kufry a batohy za skvělé ceny zde čekají jen na Vás! Srovnejte ceny, akce a slevy, vyhledejte možnost poštovného zdarma a najděte tu nejlepší nabídku - vše na jednom místě! Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Vnitřní organizátor zajistí, že zůstane všechno přesně na svém místě.


Díky přenosné chladící tašce či pikovému batohu s termo-izolační kapsou se už nikdy nebudete muset bát o čerstvost potravin. Všechny tyto piknikové batohy a tašky, chladící boxy do auta i do. Pevné švy a skvělým chladící účinek je samozřejmostí.


Všimnete si také pestrého designu a moderního zpracování. DIY - Šijeme kabelku ze starých džinů. Do tašky vložíte lahev, nasypete kostky ledu, nalejete vodu a můžete vyrazit na návštěvu, piknik nebo můžete rovnou. IKEA Česká republika 103views.


Popis: Nabízím chladící tašku. Značka Ikea , popruch, ucho. Prodám úplně novou nerozbalenou chladící tašku na víno, značky Tescoma. Vynikající pro rychlé vychlazení bílého, růžového a šampaňského vína na ideální teplotu a její uchování během celého podávání.


Nákupní tašky na kolečkách z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Chladiace tašky a boxy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky