pondělí 7. září 2015

Tefal talent pro 28

Upravo PTFE pruža karakteristike nelepljivosti kuhinjskom posuđu. Zdravstvene organizacije u Evropi i Sjedinjenim Američkim. TALENT PRO TEFAL : Vyzkoušejte dokonalost každý den. Thermo-Spot: Chỉ báo nhiệt độ đảm bảo cho món ăn vào đúng thời điểm.


Tefal talent pro 28

The Pro Selection pots and pans are long lasting cookware - designed for perfect cooking ! The extra thick base ensures perfect cooking , even heat distribution, allowing you to create successful family meals. Disponuje novým nepřilnavým povrchem Titanium Excellence, pevným třívrstvým dnem Induction a pohodlnými ergonomickými úchyty. Email của bạn sẽ không bị công khai. Perfektně vede teplo a umožňuje rovnoměrné vařen bez připalování.


Je vybavena ergonomickou rukojetí. You can be sure, every time you cook, the optimum texture, colour. Průměr dna pánve: cm. Extra odolný šestivrstvý nepřilnavý povrch s tvrdou minerální bází, vytvrzený patentovaným procesem fúze a dvěma vrstvami obohacenými titanem. Nový indikátor teploty Thermo.


Tefal Talent Pro cm. Izjemno odporen šestslojni premaz, obdelan s tehnologijo fuzije, ki je patentirana v številnih državah. Neobsahuje olovo, kadmium ani kyselinu PFOA, která je pro výrobu kuchyňského nádobí hojně využívaná i přesto, že je velmi nebezpečná jak pro člověka, tak i pro životní prostředí. Chiên không bị bắn dầu, xào không bị rơi thức ăn. Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk!


Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Zobacz pozostałe produkty w kategorii Patelnie - Najlepsze oferty Opinie klientów - Ceneo. Menestystuote päivittäiseen ruoanlaittoon.


Hasonlítsa össze az árakat! Talent Pro -sarjaan kuuluva paistinpannu ruostumattomasta teräksestä on pinnoitettu Titanium Excellence Non-Stick -pinnoitteella, jonka ansiosta pannun. Perfekt til thai-retter og andet wok mad Lækker wokpande i høj kvalitet. Belægningen er titanium non-stick og er derfor meget nem at rengøre og maden hænger ikke i. Aluminium med stålbund. Wokken kan bruges på alle varmekilder, herunder induktion.


Tåler ovnvarme op til 1grader. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Håndtaget er fremstillet i rustfrit stål og bakkelit.


Tefal talent pro 28

Panden tåler at komme i opvaskemaskine, men holder længere ved at blive vasket op i hånden. Dvě vrstvy obohacené o titan zaručují až o delší životnost. Změnou prošel také indikátor teploty, který svým zbarvením do červena signalizuje ideální rozpálení pánve na 1°C. Tato teplota je ideální pro vaření i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky