úterý 22. září 2015

Kuchyňské pracovní desky 70 cm

Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Pracovní desky se velmi snadno udržují a čistí. Největší využití nacházejí jako kuchyňské desky nebo jako stolové desky v laboratořích, kancelářích či nemocnicích.


Rozměry pracovních desek. V dlouhé části bude výřez na dřez, v ohybu neviditelný spoj. Barva černá-imitace mramoru, minerální efekt nebo něco v. Kuchyňská pracovní deska k sektorovým kuchyním i na jednotlivé kuchyňské skříňky. Hloubka desky je cm. Maximální délka desky vcelku je m. Při každém vaření dostává pořádně zabrat a bez diskuze patří k jedné z nejnamáhanějších a také nejviditelnějších částí.


Pokud si nevíte rady, jak. Ano, řeč je o desce na kuchyňskou linku. Vybírejte proto pracovní desku ke kuchyňské lince nejen s ohledem na odolnost a praktičnost. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku. Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí.


Na objednávku je možné pořídit i větší hloubku: a cm. V hobby marketu nám většinou pracovní kuchyňskou desku zkrátí na požadovaný rozměr. Dřevotřísková deska povrchově upravená odolným laminátem. ABS hrana na bocích desky o tloušťce mm.


Boky desky v barvě UNI – hladká. Skladem u dodavatele - poslední kus. Jsou odolné proti poškábání. Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy.


Cena jednoho vzorku je 1Kč, včetně poštovného a balného. Jsme přesvědčeni, že budete spokojeni. V případě následné objednávky pracovní desky Vám bude cena vzorků odečtena od ceny vybrané pracovní desky , a to až do výše 4Kč.


Nejlevnější kuchyňské pracovní desky. Kamenné kuchyňské desky , pracovní desky z kamene Velikost desky závisí na materiálu, pro který se rozhodnete. Délka pracovních desek do kuchyně se u většiny žul pohybuje v rozmezí od 2do 2cm.


U některých druhů pak v rozmezí od 2do 3cm. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály.


Dopřejte si nákupem přes internet pracovní desky z masivního buku z nejprodávanější kolekce Worktop Expressu vyrobené za použití pouze nejkvalitnějšího materiálu. Před nákupem dveří Interi. Mít na výběr je úžasné – i když sháníte stolní desku.


Proto jich máme tolik z masivního dřeva, tvrzeného skla i dalších materiálů s různými povrchovými úpravami a rozměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky