úterý 1. září 2015

Plastové vědro

Nejvíce se plastové kýble produkty využívají k uchovávání tekutých, polotekutých a sypkých materiálů. Víko náhradní - Na hranatá vědra litru od Kč. Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční manipulaci s materiály.


Kbelíky jsou jedny z nejpoužívanějších obalů v potravinářství a průmyslu barev. Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů. Jejich nespornou výhodou je jejich nízká cena, snadná údržba, nízká hmotnost a vysoká odolnost.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Menší vědra mají plastové držadlo, větší vědra mají kovové držadlo. Stavební vědra a nádoby na maltu výhodně v Eshopu HORNBACH. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání.


Kbelík plastový s výpustním zobáčkem 53Kč 44Kč bez DPH ks. Delphin Hranaté vědro s víkem Carpath - 10l. Uzavíratelné plastové vědro Carpath je ideální pro přípravu krmného partiklu nebo dipování boilies či pelet, když se chystáte na krátkou výpravu k vodě.


Plastový kbelík 2Kč 102.

Zde si můžete prohlédnout kompletní portfolio výroby naší firmy (všechny plastové boxy - vědra dózy). Více informací k typům obalů můžete nalézt v sekci vědra a dózy. Kýbl je určen pro úklid nebo jako stavební kbelík nebo zednické vědro.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Zednické a malířské vědro. Kompletní nabídku věder naleznete v tomto odkazu.


Všechny naše produkty jsou české výroby. Soudobé plastové vědro Možná hledáte: zastaralou objemovou jednotku určenou pro tekutiny, viz vědro (jednotka). Kbelíky, vědra, sudy, nádrže, jímky na dešťovou vodu.


V naší nabídce najdete nejenom okrasné a dekorativní sudy na vodu, ale i běžné barely na vodu, kbelíky a vědra použitelná na zahradě. Vědro plastové černé l. Vedro plastové l, oválne. Výrobok je ľahký a ľahko manipulovateľný.


Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Pružné plastové vědro v nových barvách. Velmi kvalitní vědro pro všestranné využití, pružný plast. Použití v domácnosti, na zahradách.


Praktické plastové vědro využijete doma v kuchyni, na chatě i na chalupě.

Je opatřeno víkem, které zabezpečuje bezpečné přenášení vody i jiných tekutin a materiálů. TOPTRADE vědro zednické, plastové , s nálevkou, l. Skladem 2ks Pro nákup je nutné se registrovat. Kvalitní vědro vyrobené z pružného plastu.


Se dvěma praktickými držadly pro snadné nošení při každodenní práci. Lze jej použít jako kbelík na potraviny, nebo vodu. Je vyrobeno z odolného polypropylenu. Zejména na vytírání a úklid jsou nepostradatelným společníkem.


Proto jsme v našem e-shopu Leifheit-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky