pondělí 28. září 2015

Krabicová vína

Většina lidí bere krabicová vína jako synonymum nepitelných patoků, ale je to skutečně tak? Co na krabicová vína říkají redaktoři Expresu a jak je hodnotí ti, kteří je pijí běžně - pražští bezdomovci? Jde však jen o fintu, kterou používají prodejci vína ke zvýšení zisku a napálení spotřebitelů. To, že se levné víno prezentuje jako moravské, ještě neznamená, že skutečně pochází z Moravy.


Krabicová vína pro vás ochutnal opravdový odborník! Národní vinařské centrum o.

VELKÁ VÍNA Z MALÉ ZEMĚ. Ta nejlevnější vína na trhu známá jako krabicová mají nejhorší vlastnosti. Vyrábí se většinou ze zbytků hroznů různých odrůd a hroznů špatné kvality, které nejsou vhodné k výrobě vín odrůdových a jakostních.


Výrobci stolních vín se snaží špatné vlastnosti vína maskovat a vylepšovat za pomocí velkého. Samozřejmě krabicová vína nepatří mezi nejlepší, což se odráží na jeho ceně. I mírně inteligentní člověk (bezdomovec) z těchto faktů dokáže odvodit, že takovéto víno nebude stát za moc (než za těch korun). Pokud někdo pije víno jenom proto, aby se mu roztočil svět, má na trhu jedinečnou šanci: řada vín v krabicích mu nabídne požadované za relativně nízkou cenu a se zaručeným účinkem.


Rizika však přinášejí nemalá. V dalším senzorickém testu jsme si vzali pod drobnohled bílá vína v krabici, které se běžně prodávají v českých supermarketech.

Jejich kvalitu a chuť otestoval bezdomovec Šaňo, který žije v Praze. Celkem ochutnal sedm vín, které v závěru testu rozdělil do několika skupin. Některá podle něho chutnala jako penicilin. Vybírejte z bohaté nabídky bulharských vín také v kamenné prodejně Balkanova v Praze na Starém Městě v ulici Karolíny Světlé.


Specializujeme se na menší, střední vinařství s osobním přístupem. Naší snahou je nabídnout našemu zákazníkovi veškerý servis v oblasti vína , čemuž je uzpůsoben i náš e-shop. TV Nova testuje krabicová vína , bitch please! Partnerská prodejna - kamenná prodejna a e-shop. Sem milionů skrývala krabice od vína.


V naší krabice to nebylo, my neprodáváme krabicová vína. Máme vína ve vínoboxech. Zde je možné si vybrat to správné vína na vaši párty. Naše parta si na víkend vybralo bílé víno?


Potřebujte víno na svatbu? Prodáváme svatební vína luxusní i kvalitní sudová. Ale nás se to zase tak nedotýká, protože zároveň v posledních letech přibývá zájemců o vína kvalitní, značková a přívlastková.


Prahu kolem šesté hodiny ráno. Kamión s českou registrační značkou v jednu chvíli vyjel mimo dálnici, poškodil značku a odvodňovací žlab, následně se nahnul a prorazil boční stěnu návěsu, ze kterého se začala sypat krabicová vína. I když na první pohled může připomínat nekvalitní vína - krabicová - zabalená v tetrapacku, skutečnost je o dost lepší.

Bag in box je způsob uchování většího množství vína aniž by bylo potřeba lahví, korků atd. Myslíte si, že levná, často krabicová vína musí být vždy to nejhorší na trhu? Navíc z něj můžete čerpat postupně.


Roman Vaněk spolu s odborníkem na vína odhalili dvě, která nejsou tak špatná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky