pátek 9. října 2015

Bílá indukční deska recenze

Bílá indukční deska už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést. Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi.


Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens.

Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně. Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu. Kromě toho se indukční vařič velice snadno udržuje, na rozdíl od jiných typů neobsahuje žádné vyvýšeniny, ani záhyby, ve kterých by se držela špína. Povrch je tvoří hladká sklokeramická deska , pod kterou je až umístěna elektromagnetická technologie. Pro údržbu tak bohatě stačí zařízení setřít vlhkým hadrem.


Vaření je velmi rychlé, snadno se udržuje a má nízkou spotřebu energie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Indukční deska má ovládání většinou dotykové. Ačkoliv je u trouby stále nejběžnější variantou klasické otočné ovládání, u některých modelů můžete narazit i na dotykovou variantu.


V tomto ohledu záleží hlavně na osobních preferencích, dotykové ovládání ale zpravidla nabízí jednodušší údržbu, protože se nemusíte zabývat žádnými spárami, ve. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Přestože indukční varné desky se objevily před více než dvaceti lety a od té doby jsou vítány špičkovými šéfkuchaři, protože nabízejí rychlé vaření bez plamene, výrobci teprve nedávno začali vyvíjet. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené.


Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření. Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna.

MORA VDIT 6FFW - bílá indukční vestavěná sklokeramická deska , přední hrana zkosená, boční a zadní strana broušená. K ohřevu se využívá indukce (magnetické technologie), kdy se deska a varná plocha sama o sobě nezahřívá, ale naopak zahřívá dno hrnce. Nejen, že teplo neuniká po stranách a vy tak šetříte výdaje na energiích, ale jde. Ještě před zakoupení sklokeramické nebo plynové desky si pečlivě změřte, zda se vámi chtěný spotřebič na dané místo vejde. Není totiž nic horšího než zjištění, že se indukční varná deska bílá nevejde do prostoru, ve kterém jste ji chtěli mít.


V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Nastavení teploty a času jsou automaticky sladěna a varnou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. Dostupná a moderní indukční varná deska značky Mora přináší sklokeramický povrch varné desky. Nižší cena a inovativní funkce dělají z toho modelu varnou desku za rozumnou cenu.


IKEA - TILLREDA, Přenosná indukční varná deska , bílá , Perfektní do menší kuchyně nebo kamkoliv, kde potřebujete mít extra místo na vaření. Varná deska je vybavena zástrčkou, a tak můžete hned začít vařit. Díky rukojeti vařič snadno přenesete a přemístíte.


Gumové nožičky zlepšují stabilitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky