středa 21. října 2015

Elektricky krouhac zeli

Po mnoha zkušenostech a pokusů nakrouhat doma zelí různými mechanizmy,jsem nakonec zůstal u ruční práce. Velký kvalitní a ostrý nůž dobré prkénko a krájím,kg zelí jsem nakrájel za dvě hodiny,zelí je na jemné nudličky a nemá chybu. Poslední várku jsem trochu přesolil.


Vysoce produltivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt elektricky krouhac zeli.


Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krouhání domácího zelí, které je hotové během několika minut. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu ,. Hledáte elektricky krajec zeleniny?


Orion UH kleště na krájení zeleniny. Krouhač zeleniny ZK-50-N Red Fox nerezový. Nůž je na krouhání zelí klasikou, ale krouhac zeli vám práci více než usnadní. Elektrická struhadla Sencor Tefal CLATRONIC Redmond a další.


S jeho pomocí zpracujete zelí bezezbytku a zbytečného odpadu. Vybrat si můžete modely se dvěma nebo třemi břity. S krouhačem máte hotovo hned. Na krouhání je potřeba zvolit vhodnou odrůdu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Podobné fráze na Sleviste. V katalogu nemáme podrobnější informace o krouhac zeli. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. Chtěla bych si konecne poridit krouhac , hlavne na zelí a okurky. Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření. Určitě vím, že nejsou všechny kvalitní a současně bych si ráda zachovala neporušené prsty. Ráda si nechám poradit. Robot Coupe vyrábí stroje na zpracování zeleniny, kutry, kombinované kuchyňské roboty, blixery, ruční ponorné mixéry, odšťavňovače.


Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde! Chcete být zdraví a krásní? Mlsejte syrové nebo kysané zelí! Je totiž podzimní vitamínovou bombou!


Je dobré na ledviny a játra, napomáhá vylučování odpadních látek a dělá dobře diabetikům. Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu, nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční. Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé. U elektrických struhadel si sice připlatíte nějakou korunu navíc, ale zato budete strouhat rychle, snadno a bez námahy.


Určen pro střední gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování zeleniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky