úterý 6. října 2015

Pikniková deka 200x200

Deka nás může doprovázet při. Výplň může být z dutých vláken pro domácí využití nebo z umělých vláken pro venkovní použití. V případě náplně z umělých vláken je totiž pikniková deka mnohem skladnější a lépe se převáží při výletech nebo dovolených. Venkovní aktivity jsou v poslední době velmi oblíbené a vhodné pro rodinné.


Pořiďte si stylové piknikové deky Spokey ve svěžím designu a vyrazte na čerstvý vzduch! Pikniková plážová deka s izolací 200x2- vzor 2. Společnost SPORTISIMO s. Vyberte si z viac než produktov v kategórii piknikové koše a deky. Najlacnejšie od €. Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. Informace Dopravy a platby Obchodní p. Pokud rádi trávíte čas venku s. Deky na piknik sú teda vhodné aj do mokrej a studenej trávy, vaše pohodlie nič neohrozí. Skládací rohož kempování nebo pláž matrace matná plážová deka.


Tkanina fleece piknikovej deky je príjemná na dotyk. Poteší široký výber dizajnov, z ktorých si vyberie každý, či už. Obrovská pikniková deka na kterou se vejde celá rodina má velmi pčíjemný povrch, lze lehce sbalit a má snadno čistitelnou spodní stranu.


Přenášení usnadňuje odnímatelný ramenní popruh. Není nad to si vyrazit na piknik na louku, nebo třeba k vodě. Správná deka na piknik je pohodlná, prostorná, a hlavně se snadno přenáší a nezabírá moc místa.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma pikniková deka.


Ušetříte tak čas i peníze. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací). Polyesterová deka má dolnú vrstvu, ktorú tvorí penka PVC zaisťujúcí tepelnú izoláciu od zeme.


Ať už se vyberete na krátkou procházku lesem, vyrazíte s rodinou do kempu nebo se pustíte do vysokohorské turistiky, základem každé aktivity je správné vybavení. Představujeme Vám lehkou a snadno přenosnou piknikovou deku, která nabízí skvělý způsob využití pro aktivní odpočinek. Prostřední vrstvou je měkké polstrování, které zpříjemní posezení i na tvrdém povrchu. Poslední a zároveň spodní vrstvu představuje hliníkový povlak, který výborně izoluje od vlhka a. Na dece se příjemně sedí, odpočívá či polehává.


Horní vrstva je tvořená jemným a na dotek příjemným fleecovým materiálem. PIKNIKOVÁ DEKA 200X2CM. Díky použití hliníkové fólie, poskytuje deka nejen vynikající tepelnou izolaci, ale také voděodolnost.


Solidna konstrukcja zapewnia komfort i relaks. Koc może być ściśnięty do małego rozmiaru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Největší pikniková deka na trhu s termoizolační hliníkovou vrstvou zajistí opravdový komfort během vašeho odpočinku či grilování. Její velikost nabídne prostor pro celou rodinu a přitom je možné ji lehce sbalit do příruční velikosti. A díky všitému uchu je možné jí bez problému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky