pondělí 5. října 2015

Sencor stm 47gg

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. All manuals on ManualsCat. Main features SWK 47GG 1. Planetární systém hnětení, míchání a šlehání zaručuje bezezbytkové promíchání obsahu mísy. Tekintsd meg a termék információit.


Sencor stm 47gg

Díky bohaté škále příslušenství jej budete moct využít na mnoho různých kuchyňských činností, jejichž výsledkem bude vždy perfektní a bezezbytkové zpracování všech ingrediencí. Sencor STM 47GG , zelená. Prohlédněte si SENCOR STM Pastels 47GG zelený. Nechybí ani tepelná pojistka proti přehřátí. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.


Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. STM 40WH Food Processor pdf manual download. Also for: Stm 43or, Stm 41gr, Stm 44r Stm 45vt, Stm 46yl, Stm 42bl, Stm 47gg , Stm 48rs.


Oceníte jeho robustní konstrukci a celokovové provedení. Je to ideální pomocník na hnětení těsta, šlehání i míchání. Na výběr máte celkem z osmi rychlostních stupňů. SENCOR on kaubamärk, mis ühendab endas Jaapani viimistletud tehnoloogiat kaasaegsete mugava elustiili trendidega, tuues juurde ka emotsionalismi, individualismi ja meelelahutuse. Můžete jej použít k mixování, šlehání, hnětení, mletí, strouhání, výrobě smoothie nebo domácích klobás či párk.


Planetárny systém miesenia, miešania a šľahania zaručuje bezzbytkové premiešanie obsahu misy. Spolehněte se na něj a on vám pomůže se stát šéfkuchařem ve vaší vlastní kuchyni. Připravte snadno a rychle skvělé jídla s pomocí robota STM 47GG. Kuchyňský robot nové generace, který splní všechna vaše kulinářská přání.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vážení zákazníci, u nás stále nakoupíte. Vďaka nemu je zaručené bezzvyškové premiešanie obsahu misy, 1 spracovanie obsahu a dokonalé premiešanie ingrediencií.


Kapacita na kg těsta, vaječných bílků, nerezová mísa o objemu l. Počet rychlostí možnost regulace otáček. Vhodné i do myčky nádobí. Celokovové tělo, bohaté příslušenství, planetární systém a šest let záruka.


Coarse Grater Suitable for Grating Vegetables for Soup, for Preparing Potato Pancakes or Fruit and Vegetable Salads, etc. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. KUCHYNSKÝ ROBOT STM 47GG.


Popis produktu: Robustné celokovové telo s kovovými prevodmi. Planetáris keverő rendszer biztosítja, hogy a tál tartalma teljesen összekeveredjen. A rozsdamentes acél tál, fogantyúval van. A márka STM 47GG modellje is az elmúlt év karácsonya előtt érkezett hozzánk. Természetesen az ünnepi készülődés alatt meg is lestük, mit tud a gép.


Vstupte do hravého světa vířivých barev, které prozáří vaši kuchyni. Nechte svou domácnost zazářit a dopřejte si skvělou náladu při jakékoliv práci v kuchyni. Jsem kuchyňský robot nové generace, který splní všechna vaše kulinářská přání. Jsem robustní, mám celé tělo z kovu a nesmírně mi to myslí. JSEM krásný a jsem multifunkční.


Hnětu, míchám a šlehám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky