pátek 2. října 2015

Jednorázové vyšetřovací zrcadlo

Jednorázové gynekologické zrcadlo push-pull. Sterillní, jednotlivě zabalené. Specuvag velký - gynekologické zrcadlo s adaptérem na odsávání. Vaginální zrcadlo s adaptérem na odsávání ko. Chci levně nakoupit Bližší detaily.


Poslední zákazník: , thumb_up. Stačí najít, párkrát kliknout a vysněný nábytek je na cestě k Vám. Popis: Vypouklé bezpečnostní zrcadla rozšiřují zorné pole a umožňují zvýšit bezpečnost a přehlednost na komunikacích v soukromých areálech a továrnách, na parkovištích, v podzemních garážích, vjezdech, průjezdech a podobně.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každé zrcadlo je baleno jednotlivě.


Při vyšetření nechladí a nezpůsobuje alergické reakce. Prvotřídní opracování zaručuje bezbolestné vyšetření. Kvalitní a šetrné nerezové vaginální zrcadlo CUSCO virgin s jemně matovým povrchem. Zrcadlo gynekologické jednorázové velikost XXS, barva žlutá.


Detailní popis produktu. Náhrada klasických kovových zrcadel v jednorázové plastové variantě, velikost M. Tato zrcadla mají oproti zrcadlům francouzským velkou výhodu a jsou nezbytná při vyšetřeních, při kterých posuzujeme descensus dělohy, pokles poševních stěn, stav uretrovezikální junkce, když potřebujeme zhodnotit stav poševních sulků. S je vyrobeno z netoxického průhledného materiálu. Každá dvojice kleští je společně s pl.


IUD sada - sada na zavádění tělísek, bez hysterometru. Set na zavádění tělísek – jednorázová sada nástr. Operační textil, roušky. Tony vyslýchá bývalou Gibbsovu manželku. Diane ukáže na zrcadlo.


Gynekologické zrcadlo jednorázové vel. Nejlevnější ☤ vyšetřovací rukavice. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vystavení receptu na hormonální antikoncepci bez vyšetření. OBSAH OBCHO SLUŽBY Obchod Akvária, zrcadla Rosprim Automobily, motocykly, autosou.


Komplexní gynekologická ambulantní péče, těhotenská poradna. Vítáme Vás na stránkách Medidistribuce, s. Našim cílem je být pro Vás partnerem v oblasti dodávky zdravotnického materiálu, hygienických potřeb a papírenského zboží. Najdete u nás široký sortiment kvalitního spotřebního materiálu především pro zdravotníky.


L, 100ks gynekologická zrcadla z pevného oprac. Klinické vyšetřovací podložky naleznete v několika rozměrech či provedení podle gramáže papíru. Moderní jednorázové hygienické podložky patří do každé ordinace!


Díky své praktičnosti si moderní podložky na vyšetřovací lůžko našly své místo v ordinaci každého zodpovědného lékaře. Profesionální kovové gynekologické zrcadlo , používané při gynekologických vyšetřeních. Zahrajte si na gynekologa a pacientku a nahlédněte tam, kam běžné oko nevidí. Rozměry vnitřní vaginální částiDélk.


Latexové – Patří mezi nejběžnější zdravotní rukavice hlavně díky své přívětivé ceně. Jsou pružné a velmi pohodlné. Ale pozor, jsou nevhodné pro lidi citlivé na latex.


Nabízíme zde výběr z pudrované nebo nepudrované varianty, rukavice jsou vyrobeny z přírodního latexu, vinylu, nitrilu nebo polyethylenu, jsou pravolevé, nesterilní a baleny po 1kusech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky