pondělí 12. října 2015

Nůž na sklo s diamantovým hrotem

Druhý tah v tytéž lince spolehlivě diamantový hrot poškodí. Nůž na sklo s diamantovým hrotem platné do: 9. Na řezáku je značka – výčnělek, nebo. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Archiv Na hledaný výraz „ diamantové nože” byly nalezeny následující výsledky (52x).

Díky diamantovému hrotu snadno vytvoříte ve skle rýhu, podle které tabulku skla odlomíte. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo nářadí. Diamantový popisovač na sklo , porcelán apod. Vrták na sklo s šestihrannou stopkou a diamantovým hrotem ;. Odolná pochromovaná hlava s mosaznými lámacími zuby.


Kruhová řezačka na sklo - 2-8mm Thick. Nabízíme prvotřídní zahradní nářadí renomovaných značek, vyrobeno ze špičkových materiálů, s důrazem na řemeslné provedení, ergonomii, design a nízkou hmotnost. Zavírací nůž s hladkým oboustranným ostřím.

V rukojeti nože řezačka bezpečnostních pásů a drátů a na konci rukojeti je hrot sloužící na prorážení skla. Rukojeť je perforovaná kvůli váze i designu. Tabulové sklo se nejčastěji řeže diamantovým nebo tvrdokovovým řezákem na sklo. V tomto článku se zaměříme na přípa kdy chceme použít diamantový kotouč na sklo.


Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Nůž je díky reflexní barvě dobře vidět, i při použití bez nabroušení je dost ostrý. Díky většímu ostří se dá použít téměř na všechno.


Nůž vozím v autě zavěšen za sponu na bezpečnostním pásu. Záchranářský zavírací nůž. Délka čepele:9cm Celková délka:28cm Nůž má břit na přeřezání bezpečnostních pásů, hrot na rozbíjení skla, křesodlo na rozdělání ohně, led svítilnu, jednoruční pojistku a klips na zavěšení k opasku nebo do kapsy. CPV od italského výrobce Montolit. Pro popisování skla a jiných tvrdých materiálů Velmi snadné.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pro precizní brousicí práce tvrdých materiálů jako je sklo , keramika, porcelán, ocel atd.

Průměr dříku je mm, proto se hodí do všech námi nabízených brusek. Na výrobky, které je možné gravírovat, je vždy nastaveno přímo u výrobku. Upozornění, na spodní část náramku nedoporučuji gravírování. Gravírování provádíme diamantovým hrotem. Toto musí být nastavenu přímo u. Otvírací nůž Lucca di Maggio Na zakázku lze na nůž vyrýt text buď diamantovým hrotem nebo laserem Nůž je dodávaný v dárkové krabičce.


Extol Craft délka mm. Rytí diamantovým hrotem se provádí i na velmi tvrdé materiály a na nerovné povrchy. Jedná se o technologii strojního rytí CNC řízenou frézkou s diamantovým hrotem umožňující popis v konturách. Plochy se simulují šrafováním. Lze gravírovat kovy, plasty, nebo sklo.


Takovéto sklo se řeže jen velice obtížně, nebo nejde řezat vůbec! Velmi často mají lidé uschováno řadu let staré sklo a velice se diví, že řezat nejde. Sklo lze dělit i řadou dalších metod. Sklo je nutné stříhat v nádobě s vodou. Nejkvalitnější řezák na sklo s úzkou hlavou pro sílu skla 2-mm - na zakřivené řezy podle čáry.


Kolečko je vyrobeno z extrémě tvrdého materiálu a je naprosto ostře vybroušené, takže se nemusí tolik tlačit, sklo se skutečně řeže, nikoliv drtí, jako u. Nůž obsahuje základní čepel s kombinovaným ostřím a okem pro otevření jednou rukou (převzatou z modelu Victorinox Military), čepel na řezání bezpečnostních pásů, výměnný hrot na rozbíjení oken, výměnnou pilu na sklo , otvírák na láhve se šroubovákem, křížový šroubovák, bodec použitelný i jako nebozez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky