středa 14. října 2015

Cestovní rychlovarná konvice do auta

Cestovní rychlovarná konvice do auta

Rychlovarná konvice do auta MCK 7od firmy Dometic. Rozlučte se s vysokými cenami v restauracích a na dálničních odpočívadlech. Varná konvice Vás i na cestách vždy rychle.


Nejprodávanější sortiment. Plynová kartuš pro vařič. Cestovní rychlovarné konvice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Concept, ETA, Tefal a dalších.


Pokud se z konvice odloupne část usazeného vodního kamene, zabrání jeho vylití do nápoje. Ohledně bezpečnosti je užitečná pojistka víka, která zabrání otevření víka tlakem vody při naklonění či převrhnutí konvice. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Cestovní rychlovarná konvice do auta

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Rýchlovarné kanvice majú svoje nezastupiteľné miesto v našich domácnostiach. Preč sú časy, kedy ste na prípravu čaju a kávy čakali dlhé minúty. Dnes vám rýchlovarná kanvica uvarí vodu v priebehu chvíľky, preto sa hodí aj počas varenia. Proto jistě oceníte i rychlovarnou konvici v cestovní verzi.


Není určena pro použítí v automobilu. Internetový obchod Mimi a Dům. Pestrá nabídka domácích elektrospotřebičů a pracích prostředků. Nakupujte levně, rychlá doprava. Na trhu jsou konvice na l, na l nebo na l vody.


Samozřejmostí již bývá. Balení obsahuje varnou konvici s přívodním kabelem, šálky, sítko na čaj, držák k upevnění konvice a vymezovací adaptérNapájení volt, příkon ampér. Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice. Amio do auta 24V 300W l. Specifikace: konvice je ideální pro profesionální řidiče, na dovolenou, na camping napájení na 24V, zástrčka se zapojuje do automobilové zásuvky kde je auto.


Díky dvojité stěně dokáže konvice uchovat horkou vodu déle teplou a konvice je také chladnější na dotek. Pokud na vašich cestách dostanete chuť na teplý nápoj, je varná konvice s napájením z autozásuvky ideální doplněk na výlet nebo dovolenou. Díky objemu litr a dobré izolaci budete mít dost teplého nápoje pro celou posádku vozu po dlouhou dobu. Benzinky se dnes mění na kavárny. Koupíte tam všechno možné, z hlediska kávy, čaje, buchet, rychlého občerstvení.


Tak proč rychlovarná konvice do auta ? Výrobky pro auta dnes nečiní ani prodejních ploch čerpacích stanic. Zákazník požaduje komfortní občerstvení. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Podobné fráze na Sleviste. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Konvice - vaření v akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky