čtvrtek 22. října 2015

Co musí obsahovat etiketa na med

Pěkná etiketa je dobrá vizitka včelaře. Jsou na ní všechy potřebné údaje o medu včetně spojení na včelaře a zákazník je bude mít stále na očích. Med v hezkém obalu,s hezkou etiketou si každý doma rád vystaví i jako dekoraci.


Do jisté míry je to disciplína volná, kreativitě se meze nekladou, ale současně musí každá etiketa obsahovat údaje, které mají požadovanou informační hodnotu. V České republice se používá tzv. Kromě toho existuje ještě systém.

Ať se vám letošní sezóna prodeje medu vydaří. R (v Německu, Rakousku apod.), musí být registrován KVS. Pokud však med dodává pouze do výkupu, stačí mu povinná registrace chovatele. Ještě než vznikla první etiketa neboli viněta, jejím předchůdcem bylo označování vína dělané přímo na amforách ve starověkém Egyptě.


Co musí obsahovat etiketa na víno. Archeologové našli amfory, na kterých je vždy uveden jak ročník vína, tak i jeho kvalita a také půvo ale dokonce zde byl uveden i člověk. Nutno upozornit, že takovýto návod musí být v českém jazyce. Výše uvedené informační povinnosti se však týkají pouze výrobků, u kterých může mít taková informace pro spotřebitele význam.


Nevztahují se tedy na případy, kdy se jedná o zřejmé nebo obecně známé skutečnosti.

Dress code - instrukce, co si obléci na událost, kam jste zváni (většinou se uvádí hlavně pro muže, žena se oblékne vždy tak, aby s mužem ladila. V případě, že jde žena bez doprovodu, musí se ve výrazech dress codu také vyznat, aby věděla jaký druh oblečení zvolit.) Pokud není Dress code uveden, o oblečení rozhoduje. V souvislosti s výrobky se jedná o samolepky, které jsou nositeli určitých informací.


Nacházíme je například na elektrospotřebičích, kde jsou zdrojem informace o elektrické. Dobrý den, neví někdo, nebo nezná někdo nějakou stránku, kde je napsáno, co všechno musí obsahovat etiketa pro doplněk stravy? Díky moc, hledal jsem, ale nenašel. Povinně musí každá etiketa obsahovat údaje o obsahu alkoholu, objemu lahve, výrobci, informace o původu sektu (např. sekt z České republiky), o obsahu cukru, o případném obsahu alergenu a také označení druhu výrobku z révy vinné.


Výběrové džemy (Extra) s označením méně sladké musí obsahovat až gramů cukru na 1gramů výrobku. Stylový, graficky čistý návrh společného motivu – květ-úl- med – pak vnímavého zákazníka zaujme. Naopak individulání ráz, dodá sklenici medu doplňující etiketa (nutná při prodeji na trzích či v prodejnách). Platí sice, že název musí být takový, aby si ho spotřebitel nemohl nesprávně vykládat, přesto některé matoucí názvy (například Baltické sardinky pro šproty) jsou povoleny. Vyhlášky pro jednotlivé skupiny potravin stanovují, co musí splňovat potravina, použije-li se pro ni určitý název.


Název musí obsahovat údaj o. Musí na nich být etiketa ? Na této stránce naleznete veškeré odpovědi na dotaz na téma: Budu prodávat svíčky. Dále zde naleznete další. Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti. Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.


Kvalitní med je jednou z nejplnohodnotnějších potravin.

Etikety na sklenice s medem se jménem. Tím spíše, je pro včelaře důležité, aby ji prodával v co nejvyšší kvalitě. Nedílnou součástí obalu na med je etiketa , ve které se kupující dozví veškeré potřebné informace nejen o medu.


Porciu alebo konzumnú jednotku musí spotrebiteľ ľahko rozpoznať, množstvo porcie alebo konzumnej jednotky musí byť uvedené na etikete v tesnej blízkosti výživových údajov a na etikete sa musí uvádzať počet porcií alebo konzumných jednotiek v balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky