středa 14. října 2015

Kenwood smp060si smoothie 2go sport recenze

This grab and go solution means you get all the nutrients you need for working out, fighting a col or simply for the day ahead. The immersion blender features a powerful 300W motor to quickly produce the perfect fruit smoothie. Stačí zvolit jednu ze dvou rychlostí nebo puls, otočit knoflíkem a všechno se samo rozmixuje. Cvičení, posilování a výživa jsou klíčem k zdravému životnímu stylu plného energie a smoothies jsou ideálním, snadným a rychlým zdrojem vitaminů a výživných látek.


Jste fanouškem zdravého životního stylu? Výkonný 300W motor promění během chvilky vaši oblíbenou kombinaci ovoce a zeleniny v lahodné smoothie. Vše co musíte udělat je přidat přísady, vložit vyjímatelné nože, a stisknout tlačítko. Mixér, který disponuje dvěma nastaveními rychlosti a kvalitními noži.


Fast and free shipping free returns cash on delivery available on eligible purchase. The SB0Smoothie 2GO is ideal for on-the-go lifestyles, helping you get your five-a-day of fruit and vegetables, wherever you are. It is designed to be easy to make your own smoothie : place the ingredients into the travel mug, fit the chopping blades, fix onto the compact base and you are ready to make your smoothie. Cestou do tělocvičny nebo po ranním běhání můžete mít s sebou vždy svoje oblíbené smoothie. Tekintsd meg a termék információit.


Tritan, nerezové vyjímatelné a omyvatelné nože, víčka na nádoby s otvorem na pití. Regulace rychlosti, Smoothie. Smoothie 2Go Sport si poradí s tvrdou zeleninou, mraženým ovocem, ledem, zelenými listy či oříšky a semínky. If you are a fitness freak, then you don’t need to be told that your workout sessions need to be boosted up with proper fuel as well. Smoothies are one of the ways to power your body as they help the nutrients get into your body real easy and quick.


Főleg finom, vitaminokkal teli smoothie -k előállítására ideális. Dál už hledat nemusíte! The goblet of this smoothie maker is made of sturdy plastic.


Jeho nerezové vynímateľné a omývateľné nože vám zaručia rozmixovanie vašich surovín podľa vašich predstáv. Na viečku na nádobe sa nachádza otvor na pitie, čím umožňuje pohodlné prenášanie so sebou. Nezaujala vás tato nabídka?


Kenwood Kenwood SMP 0WG. Mixéry a šlehače) Hodnocení produktu: (recenzí). Ideálny je najmä pre prípravu lahodného smoothie plného vitamínov. Place milk and yoghurt in the bottle.


Then add the banana, apple, wheatgerm and ice cubes. Get Fit Quick With The Sport2Go! If you like to take care of your body, then the Sport2Go is the perfect grab and go solution for workout fuel.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Shake well before blending. Tofu might seem like a strange smoothie add-in, but silken tofu will add a smooth texture and has almost no flavor. Mixér má moderní design a šedo stříbrné provedení.


KENWOOD SB 0Smoothie 2GO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky