čtvrtek 1. října 2015

Skleněná police ikea

Bez viditelných šroubků – díky skrytému kování. Pochromovaný povrch je pevný a odolný vůči korozi. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KALKGRUND.


Police má na všech stranách vyvýšené hrany, a tak zůstanou šampon, kondicionér atd. Vhodné pro police KALLAX a úložný díl KÄLLSTORP.

Tvrzené sklo se snadno čistí. Včetně kování a šroubků. Součástí výrobku je i šablona pro značení otvorů na úchytky. Pasuje do rámů BESTÅ, hloubka cm.


Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Lze používat k ukládání lehčího oblečení, jako jsou trička. Když skleněnou polici dáte do vrchní části skříně, snadno uvidíte, co na ní máte – a to i úplně vzadu.

Kombinujte s policovými díly BESTÅ o hloubce cm. Koupelna sice bývá nejmenší místností v bytě, zároveň toho ale musí skoro nejvíc zvládnout. V ranní špičce půjde všechno snáz, když budete mít vše potřebné hezky na očích v policích. Uvolníte tak místo na podlaze a místnost bude vypadat větší.


Nástenné police vytvoria ďalší priestor na skladovanie a vystavovanie. S našimi policami a konzolami zistíte, čo vaše steny dokážu. Nástěnné police dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory, které pojmou spoustu věcí.


Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Webové stránky IKEA využívají soubory cookies.


Díky nim se vám budou stránky snadněji používat. A proč používáme soubory cookies? Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vrchní a dolní polička je skleněná , všechny ostatní díly zrcadlové. Tloušťka skla a zrcadel mm.

Používaná málo, bez vad. POUZE OSOBNÍ ODBĚR V OLŠANECH U PROSTĚJOVA. Prodám tyto skleněné v okrese Pardubice, cena 500Kč, od Crossthefall na Sbazar. Popis: desky vhodné k více použití. Mám kusů, rozměry na fotce.


Police a poličky jsou praktičtí pomocníci pro odložení věcí v koupelně pro opakované použití. Poličky využijeme nejen ve sprchových koutech pro odložení sprchového gelu, šampónu, ale také pro odložení ručníků a jejich vysušení. Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti.


Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň umožňujú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch a maximálne tak využiť priestor v kazdom byte. Vyberajte podľa Vášho vkusu. Skleněná černá police IKEA.


Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky