pondělí 5. října 2015

Černidlo na plasty sonax

Přečtěte si více informací. SONAX Sada na renovaci světlometů. Máme pro vás připraven produkt, který vybledlé a zvětralé plastové části na venkovních částech vozidla přivede opět do reprezentativního stavu.


Aplikace je naprosto jednoduchá. Přípravek je dodáván v 100ml balení a vystačí vám tak na dlouhou dobu. Po nanesení chrání plasty před dalším stárnutím. SK – 1 ZÁRUKA ORIGINALITY A KVALITY! Originální černidlo na nárazníky a tmavé vnější plasty.


SHERON černidlo na plasty a pneu - ml 8K. Cena s DPH 19Kč Skladem Koupit. Video - Černidlo na plasty a pneumatiky Sheron 3. Ahoj, dneska si ukážeme jak (ne)nanášet černidlo na plasty a to konkrétně na pokličky od kol. Plus si ukážeme další vychytávku s fixem z minulého dílu. ERNIDLO - CarPlan Black.


SHERON je kvalitní černý konzervační krém na všechny externí černé plasty a pneumatiky. Obnovuje a navrací černou barvu. Vysoce účinný přípravek pro péči o plasty celého vozu. INFORMACE O PRODUKTU Trvale osvěžuje bary a ošetřuje vybledlé a zvětralé plastové části na venkovních částech vozidla.


Díky houbovému adaptéru je aplikace pohodlná a rychlá. Výrobek je založen na vodní. Oživuje povrch zvětralých plastových dílů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí výrobku je malá houbička pro snadnou a přesnou aplikaci. Vysoce kvalitní černý konzervační krém na všechny externí černé plasty a pneumatiky. Leštěnka na čiré plasty.


Ošetřované plochy musí být. Tento přípravek rychle a jednoduše obnoví vzhled a lesk čirých plastových dílů. Díky mikroskopické abrazivní technologii leští a odstraňuje lehké škrábance, oxidaci, skvrny po chemikáliích a dodává povrchu vysoký lesk. Nejtrvanlivější metodou renovace je broušení velmi jemným smirkovým papírem (P6až P800).


Následovat bude odmaštění a nastříkání základovou barvou - takzvaným plničem. Potom už lze aplikovat černou barvu na plasty. V zimním období zamezuje přimrzání pryžových dílů. Chrání proti povětrnostním vlivům a snižuje přilnavost špíny. Obsahuje silikon a neobsahuje rozpouštědla.


Kupte si přípravky na ošetření pneumatik, těsnění oken, plastových dílů - náš eshop ProdejOlejů. Vybírejte ze široké nabídky olejů, autochemie nebo autokosmetiky. Nechte vyniknout také Vaše pneumatiky, pomocí oživovače pneu dosáhnete super lesku nebo po dokonalém rozleštění hlobokého matu povrchu pneumatiky. Pro vybledlé plasty jak v interiéru tak zvenku aplikujte černidlo na plasty , obnovíte tak původní vzhled. Vysoko kvalitný čierny konzervačný krém na všetky externé čierne plasty a pneumatiky.


Plasty Mladeč PLA čierna. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky