pátek 23. října 2015

Mora mt 121 s

Mora mt 121 s

A reliable microwave oven is now considered a must-have part of virtually every kitchen these days. Očekávejte proto standardní zvukovou signalizaci, která upozorní na konec ohřevu jídla, i funkci rozmrazování, se kterou si můžete rozmrazit třeba pečivo. Ponúka kapacitu litrov, takže sa do rúry pohodlne zmestí aj veľká večera na otočnom tanieri s priemerom 2cm. Mikrovlnka Mora disponuje nastaviteľnými úrovňami výkonu s maximom 7W, čím sú zaistené optimálne podmienky pre prípravu rôznych.


Mikrovlnná trouba nabízí objem l , takže pojme dostatečné množství potravin. MORA MT 1S dosahuje výkonu až 7W. Uvnitř leží otočný talíř o průměru 2cm. Dvířka této trouby jsou uzpůsobena k otevírání na stranu.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Mora MT 1S od 6€ - Heureka. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. All manuals on ManualsCat.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Předností volně stojící mikrovlnné trouby značky Mora je jednoduché mechanické ovládání a elegantní design s nerezovým povrchem. Nabízí kapacitu litrů, takže se do trouby pohodlně vejde i velká večeře na otočném talíři o průměru 2cm.


Mikrovlnná rúra má vnútorný objem l , čo ponúka veľký priestor na ohrev jedla. Dovnútra patrí otočný tanier s priemerom 2cm. Rúra je vybavená dvierkami, ktoré sa otvárajú do strany.


A mikrohullámú sütőnek egyetlen háztartásból sem szabadna hiányoznia. A(z) MORA gyártó olyan szabadon álló mikrohullámú sütőt kínál, amelyet bárhová elhelyezhetsz. Moderní mikrovlnná trouba z nabídky známého výrobce spotřebičů. Je k dispozici v povedeném černo – stříbrném designu. Snadno se ovládá, a to i tehdy, když nejste technický typ.


MORA poskytuje volně stojící mikrovlnnou troubu, s jejíž umístěním si vůbec nemusíte lámat hlavu. Ezért jó tudni, hogy ha elhelyezzük pl. Je vybavená výkonovými stupni a digitálním programátorem s možností nastavení ohřevu až minut.


Rozměry nevelký, a přitom obdivuhodně schopný pomocník, který v kuchyni zastane množství úkonů. Jídlo podle potřeby rozmrazí, uvaří nebo je. Jednoduchá a praktická s funkciami, ktoré síce neohromia, ale zvládnu všetko potrebné a to najmä ohrev jedla.


Minimalistická voľne stojaca mikrovlnná rúra s jednoduchým ovládaním prekvapí rozumnou cenou, vďaka čomu sa stane výborným pomocníkom do každej kuchyne. Kč Doprava zdarma Vnitřní objel Mikrovlnný výkon: 7W Průměr otočného talíře: 25. Dál už hledat nemusíte! Dopravu ťažkého tovaru pri nákupe v predajni máte u nás zadarmo aj s vynáškou do bytu.


V prípade nákupu v e-shope máte dopravu zadarmo pri objednávkach nad € a ťažký tovar vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky