středa 21. října 2015

Papírový stojan na muffiny

Aktuální dění Dle aktuálního stavu nejsme schopni zajistit dodání přes Zásilkovnu či kurýra, proto jsou nyní. PAPÍROVÝ STOJAN MUFFINY. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. DORTOVÉ PODLOŽKY , STOJANY, SEPARAČNÍ PLATA A FOLIE;.


Papírový stojan muffiny.

Povrch stojana je možné na sucho otierať. Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle všeobecných podmínek ochrany osobních údajů. Zaškrtnutím souhlasíte, že zaznamenáme nezbytné údaje potřebné k zaslání na míru sestavené nabídky, jako jsou například výrobky a novinky, které by vás mohly zajímat, slevy a akční nabídky a podobně. Otočný stojan na dort Vám pomůže dort snadno a rychle ozdobit.


Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině. Chrómový stojan na muffiny. Stojan na koláče poschodia porcelán.


Praktický papírový stojen ideální pro servírování muffinků, minidortíků nebo jiných drobných zákusků.

Všechny části jsou opatřeny odolnou fólií proti vlhu, lze ho otírat. Môžte použiť na svadobné tortičky ale aj na muffiny , či cupcakes. Krásny a praktický trojposchodový stojan. Můžete na něj naskládat muffiny , košíčky, cupcakes a další dobroty.


Využijete ho jako praktickou dekoraci na svatbách, oslavách, večírcích apod. Na podnosu dort rovnou servírujte. Můžete použít také k servírování zákusků, chlebíčků, ovoce, a dalších laskominek. Oetker je papírový tří patrový etažér v retro designu.


Tento barevný stojan vám skvěle poslouží na oslavy nebo rodinné sešlosti. Snips Box na muffiny a koláče Praktický, snadno ovladatelný box na muffiny , koláče a moučníky s oboustranným podnosem (jedna strana na muffiny , druhá strana plochá - na koláče apod.). Muffiny se na něm budou vyjímat. Víko je dekorováno technologií IML (Injection Mould Labeling), což mu dodává nejen atraktivní vzhle ale i okamžité rozpoznání vhodného použití.


K personalizáciu obsahu, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýze našej návštevnosti využívame súbory cookie. Informácie o tom, ako náš web používate, zdieľame so svojimi partnermi pre sociálne médiá a analýzy. Kartonový stojan na muffiny Momentálně nedostupné Etážery Dvoupatrový kartonový stojan na muffiny a mini dezerty.


Frozen - stojan na muffiny.

Třípatrový bílý papírový stojan. Košíčky na muffiny bílé růže ks. Košíček papírový na muffiny - velký bílý. Nejvhodnější je pro prezentaci pochutin na svatební tabuli.


Zajímavé okraje ve tvaru kytičky a jemné puntíčky působí velmi elegantně. Najděte si skleničku či hrníček, který bude mít průměr dna o malinko (asi o cm) menší než je průměr prohlubně v plechu na muffiny. Tím, že bude mít hotový košíček o trošičku menší průměr dna, nebude z plechu vyskakovat, ale pěkně se v něm uhnízdí a ani se nehne – což oceníte především v okamžiku, kdy začnete do košíčků dávat těsto.


Cukrářské potřeby - Teplické dorty. KORONAVIRUS: vzhledem k aktuální situaci bychom vás rádi požádali, abyste volili spíše platbu PŘEVODEM PŘEDEM NA NÁŠ ÚČET než DOBÍRKU. Vánoční papírový stojan na muffiny Wilton. To stojany na cupcake jsou daleko rozmanitější. Samozřejmě, že je možné si pořídit i jednoduchý cupcake stojánek, ale kdo chce od designu trochu více než jen strohost, ten sáhne po zdobnějším typu.


Jeho papírvou konstrukci oceníte zejména při dětských oslavách nebo zahradních radovánkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky