čtvrtek 1. října 2015

Svačinový box

Svačinový box

Pro vaší svačinu či oběd máme velký výběr kvalitních krabiček a svačinových boxů z eko plastu, nerezu či skla v různých velikostech, barvách a motivech. Svačinové boxy jsou ideální pro děti do školy, výlety nebo do práce. Růžový svačinový box Rex London Cookie the Cat.


Bílošedý svačinový box JOCCA Lunchbox. Sada skleněných dóz s plastovým víčkem Sabichi. Kde všude využijete svačinový box ZDRAVÁ SVÁČA Chystáte dětem svačiny?


Pak nenajdete obal, do kterého je dáte rychleji, zdravěji a bez produkování zbytečných odpadů. Svačinový box s plastovým příborem v pestrých barvách z řady Lunch and Go značky Curver. Box má několik vrstev aby vaše svačina mohla být bohatá a pestrá. Nezanedbávejte pravidelný přísun potravin a mějte svou svačinku vždy při sobě. Kč SVAČINOVÝ BOX PAW PATROL, 15X15X5CM, PLAST Skladem.


Svačinový box

Detail produktu Do obchodu. Garance vysoké kvality a zdravotní nezávadnosti je zaručena. Super i na výlety apod. Unikátní český výrobek od výrobce Zdravé lahve, který je vyroben z polypropylenu určeného pro lékařské a farmaceutické použití a zabraňuje šíření plísní a zápachu.


Dětský svačinový box Krtek jahody, zelený Plastový box na svačinu do školy i na výlety, či na drobné předměty, s obrázkem Krtečka. Box je opatřen praktickým otvíráním, které. Vyroben z kvalitního zdravotně nezávadného materiálu. Zvýšené strany boxu jsou. Děti milují svačinky a ješte víc budou nadšené z boxu na svačinu se svým obrázekem.


Svačinový box

Stačí vložit jakoukoliv fotku i přidat text. Boxy mají na zadní straně i praktické malé průduchy pro zachování větší čerstvosti s svěžesti potravin. Pokud Vás naše nabídka Lunch boxů nezaujala a nebo jen hledáte něco menšího k snědku, máme pro vás i verzi tzv.


V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám jejich kompletní nabídku rádi zašleme. Dětské svačinové boxy U nás na Bonami naleznete více než dětských svačinových boxů. Boxy na svačinu) Hodnocení produktu:. Je určený pro zdravou svačinu do školy nebo na výlety do přírody. Zdravá sváča - svačinový box od RB Mědílek, českého výrobce Zdravé lahve.


Svačinový box

Video obsahuje prezentaci výhod produktu. Možná by pomohlo lepší servírování! Tuto plastovou krabičku si všichni zamilují. Doma připravené jídlo je prostě skvělé pro každého, kdo chce žít zdravě a sám rozhodovat o tom, co si do jídla dá a co nikoliv. Do školy jedině s novým svačinovým setem!


Tento svačinový box a láhev na pití je s motivem LEGO ICONIC. Oválný svačinový box značky Slice of Green je ideální na oběd či svačinu jako například saláty, sendviče, těstoviny, aj. Dóza je vyrobena z nerezavějící oceli 201. Výrobek je testovaný na BPA, ftaláty a olovo. Made Sustained Velký nerezový svačinový box trio.


Nerezový svačinový box s vnitřním trio uspořádáním, díky kterému už se nemusíte bát, že se do vašeho jídla budou uvolňovat toxiny z plastů. Termo taška „lunch box ” se komorami Díky vrstvě tepelné izolace uvnitř tašky je obsah tašky chráněn před teplem. Součástí je plastový box na potraviny se sadou příborů.


Otevření víka pootočením fixace ve směru proti hodinovým ručičkám, včetně vnitřního boxu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky