pondělí 5. října 2015

Karafa na víno preciosa

Skleněné karafy na víno , krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Pokochejte se širokou nabídkou originálních karaf a dekantérů z broušeného skla a českého křišťálu Bohemia Crystal. Nabízíme otevřené dekantéry na víno , luxusní karafy se zátkou na whisky různých designů i tvarů. Vše vyrobeno s láskou a tradicí mistry skláři v České republice.


Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno , díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás.

V nabídce najdete karafy na víno či dekantační karafy. Všechny karafy mají originální design, díky kterému bude váš požitek z vína jedinečný. Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle našich podmínek ochrany osobních údajů. Skleněná karafa na vodu či domácí limonádu bude hostům vždy při ruce. Pokud si chcete dopřát příjemný večer, bude se vám hodit karafa na víno.


Kromě toho, že je praktická, vypadá skleněná karafa jednoduše stylově. Co se týče džbánu, ten máme většinou spojený s pivem. Džbán může být skleněný nebo keramický.

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. Karafa na víno SWAROVSKI MODERN l. Sklenená karafa na vodu či domácu limonádu bude hosťom vždy po ruke. Pokiaľ si chcete dopriať príjemný večer, bude sa vám hodiť karafa na víno.


Okrem toho, že je praktická, vyzerá sklenená karafa jednoducho štýlovo. Karafy na víno – aby vaše vínka boli elegantné a ukázali sa v najlepšom svetle. Elegantná prezentácia červených vín, ktorú oceníte doma aj v reštaurácii.


Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom. Je to úžasný bytový doplnok. Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality. Precizní ruční dekorační práce v průzračném křišťálovém skle z vázy dělají luxusní dar.


Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov. Vzhľadom na súčasnú situáciu dočasne rušíme možnosť osobných odberov objednaného tovaru. Za tovar Vám odporúčame zaplatiť vopre no ak preferujete platbu na dobierku je vhodné použiť platbu kartou kuriérovi. Vybírejte si Karafy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


V naší nabídce najdete originální karafy různých tvarů a velikostí z bezolovnatého křišťálového skla. Za skvělou cenu pro všední i sváteční dny.

Hodí se na všechny typy vín. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno ? Dávka umění na váš stůl. Jednoduché linie, dokonalý požitek.


Takové jsou designové sklenice a karafy, které jsme pro vás v DesignVille vybrali. Forum – klasická křišťálová karafa s čistým. Set skleněných zátek na víno zdobené českým křišťálem Preciosa - černá a bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky