pátek 23. října 2015

Automatické otevírání a zavírání kurníku

Nemusíte se starat o dvířka a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil kurník hladový dravec. Problém většinou nastává při zavírání kurníku , kdy se chovatelé bojí, že se některá ze slepic opozdí a bude muset na noc zůstat venku. Slepičkám bude trvat přibližně týden, než si navyknout, ve kterou dobu se kurník bez milosti zavírá a rychle se přizpůsobí.


Takže pokud se vám ráno nechce brzo vstávat a večer zase chodit ven a holky do kurníku nahánět, jsou dvířka pro vás ideální volbou. Chickdoor jsou automatická kurníková dvířka, která zcela sama ráno otevírají a večer zavírají vchod pro drůbež v kurníku. Pomáhají ji tak chránit před nočními predátory, jako jsou kuny a lišky, a zároveň Vám šetří starosti s každodenním ručním zavíráním slepic. Součástí balení nejsou dvířka viz související produkty.


Elektrická dvířka do kurníku , automatický otevírač, automatické otvírače, ovládání dvířek, automatické otevírání a zavírání , automatika zavírání kurníku , večerní zavírání , automatická dvířka. Usnadněte si péči o drůbež v kurníku a pořiďte si automatická dvířka s navijákem a senzorem stmívání. Už žádné brzké vstávání a hlídání času. Automatická dvířka kurníku vstávají za vás.


Otevírač je kompletní automatický systém ovládání pohybu dvířek. Ahoj, máte někdo vyzkoušený některý tip automatického otevírání a zavírání dvířek u kurníku ? Děkuji za vaše zkušenosti. A ste si ista, ze to chcete?


Ak su tie automaticke dvierka kupovane, tak to vychadza takmer do sumy, kolko stoji postavenie voliery zo stresnych lat a zvaranym pletivom, kde uz nic take ako zatvaranie nemusite riesit. Zakupte si kvalitní automatická dvířka na Váš kurník. Protože na chalupu jezdím jen o víkendu, sestrojil jsem pro slepice automatické ovládání kurníku.


Je řízeno denním časovým spínačem, který se běžně prodává. Otevírání a zavírání lze tedy nastavit podle potřeby. Ve výběhu u kurníku , který sám postavil její manžel a má dokonce automatické a na elektřinu napojené otevírání a zavírání dvířek, dnes pobíhá.


VIDEO AUTOMATICKÉ otevírání a zavírání dvířek kurníku 3. Spínacími hodinami, kdy si určíte sami zavírání a otvírání dvířek podle času. ChickenGuard systém je automatický systém otevírání dvířek kurníku s připojením na vnější stranu dvířek. Deska se vkládá pod hřad a lze vysouvat, aby se exkrementy daly snadno z kurníku vynést.


Automatické otevírání a zavírání kurníku

Kurník pro slepice musí mít vchodové dveře pro ošetřovatele a vchodová dvířka pro slípky. Tato dvířka by měla být zavírací - automatické zavírání kurníku je ideálním řešením. Zabezpečení je nezbytné pro ochranu slepic. Velkou výhodou tohoto přístroje je možnost nastavení různé intenzity osvětlení při otevírání a jiné při zavírání dvířek. PRODEJ POZASTAVEN DO KONCE DUBNA ! Otevírač na kurník slepic, vrátný je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Strojek pro automatická dvířka do kurníku , řízený mikroprocesorem. Zboží za akční ceny, slevy. Soumrakový spínač SOU-jak už z jeho názvu vyplývá, dává příkazy k otevření či zavření dvířek, dle předem nastavené intenzity světla. Tímto je nastavena dynamika otevírání a bezstarostnost na rozdíl od použití spínacích hodin.


A při takovém zapomínání, pak hrozí návštěva lišky, která vyčistí kurník během jediné noci. Jednou jsem tak koukala na malý otvor do kurníku ve výšce jednoho metru do. Patentovaná technologie. Nenechte se připravit o svoje slepičky liškou či lasičkou.


Zařízení běží na bezpečném napětí - napájení 4x AA baterie. TF- 12V vyhřívaná miska s termostatem litru vyhřívaná miska s termostatem, elektronický termostat, LED indikace, napětí 12V, tepelný výkon 18W, objem 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky