čtvrtek 29. října 2015

Myčka sklenic spacematic plus

Spacematic Myčka sklenic. S výrobou vlastní linie produktů máme dlouholeté zkušenosti. Tisíce spokojených zákazníků nás nutí neustále vylepšovat design a kvalitu našich produktů. Je určená k umístění do dřezu pro mytí studenou vodou pomocí chemického přípravku (mycích kostek).


Jednoduché myčky na sklenice pomocí studené vody. SPACEMATIC PLUS myčka sklenic. Naše inovativní myčka na sklenice šetří vodou a zároveň urychluje jakýkoli provoz.


Plastová myčka na mytí sklenic se speciálním tvarem nádoby. Tvar nádoby umožňuje bezproblémové mytí sklenic na pivo s uchem. Oplach sklenice ze tří stran.


Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Rychle, čistě a jednoduše! Vhodná pro všechny druhy a velikosti restauračního skla.


Nová myčka , navíc s mikrosítkem a košíčkem na tablety. Rozměry shora:38x15cm, výška 37cm. Složení, používání, rozložení, čištění. Inovativní a ekologická myčka sklenic vhodná do všech restaurací a barů. Odpad je řešen přepadem pod horním okrajem myčky Díky tomuto řešení je garance mít dostatečnou cirkulaci vody pro mytí a konečný oplach.


Je vhodná jak na úzké sklenice tak i půllitry. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kromě kvality podávaného piva a vstřícnosti obsluhy bývá pro zákazníky hospod a restaurací důležitá ještě jedna věc, a tou je čistota sklenic. Dojem ze sebelepšího piva jim může okamžitě zkazit špinavá sklenice, ve které ho dostanou. Abyste se této nepříjemnosti vyhnuli.


Kč Profesionální dvoudílná myčkla skla. Možnost mytí i půllitrů s uchem. Kč Mycí kartáč pro mytí sklenic a pullitrů. Myčky na mytí pivního skla, kartáče a mycí roztoky. Speciální mycí tablety DUNETIC PLUS 600g určené pro myčky skla.


Mycí kostky mají dokonalé účinky ve studené vodě a nesráží pivní pěnu. Balení obsahuje cca 1ks mycích tablet. Tablety se vkládají do košíčku na horním okraji válce. Aktivují se až při mytí sklenic , čímž se ekonomizuje samotný provoz.


NOVINKA - DÁVKOVACÍ PUMPA ODOLNÁ KYSELINÁM ZA 7Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky