čtvrtek 22. října 2015

Varná nádoba ida avair 5l

Zeptám se zde, protože náhradní varná nádoba IDA AVAIR 5l nemá vlastní prod. Má náhradní nádoba stejně kvalitní a odolný povrch jako ta původní? Tisícovka se mi zdá dosti přemrštěná cena. Nejlevnější e-shop BarvyPLUS. Zboží za akční ceny, slevy.


Více informací a kontakt. Varná nádoba AVAIR IDA. SHÁNÍM varnou nádobu do elektrického tlakového hrnce Avair Ida ( 5l ), s nepoškozeným vnitřním povrchem.


Začátek vaření můžete posunout až o hodin. AVAIR IDA ELEKTRICKÝ TLAKOVÝ HRNEC S AUTOMATICKÝM OVLÁDÁNÍM NÁVOD K POUŽITÍ, RECEPTY, RADY PRO VAŘENÍ Vážený zákazníku! Přečtěte si laskavě tento návod k použití před tím, než tlakový hrnec uvedete do chodu! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vaření v tlakovém hrnci je notoricky známé, elektrické tlakové hrnce AVAIR však přináší revoluci.


Díky nové koncepci vlastního ohřevu a řízení celého procesu vaření mikroprocesorem odpadají všechny nevýhody vaření v obyčejném tlakovém hrnci. Náhradní varná nádoba s keramickým povrchem pro el. Cena produktu bez dopravy Skladem. ELLA LUX AVAIR o objemu litrů.


Kde se dá sehnat náhradní vnitřní nádoba ? Ví někdo, kde by se tato vnitřní nádoba dala sehnat? Nikde se neuvádí, jak vlastně hrnec funguje. Mnoho potenciálních zájemců by mohlo mít obavy z jeho vysokého příkonu. Výkon hrnce Avair IDA 5l je uváděn 9W.


To ale nikoli po celou dobu vaření. Tento příkon trvá po celou dobu, než v. Celý popis a technické parametry. Hrnec má bezpečnostních pojistek. Prezrite si AVAIR IDA , tlakový.


For shipping to other EU countries visit this page Electric pressure pot AVAIR IDA. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte AVAIR IDA , tlakový. Popis produktu Vaření bez dozoru se zárukou perfektního výsledku! Malé domácí spotřebiče.


Elektrický tlakový hrnec s digitálním displejem a možností volby z automatických varných programů. Její varná nádoba je vyrobena z ušlechtilé antikorozní oceli a zaručí, že voda bude hygienická a bez zápachů i po mnoha použitích. Otevírání vrchního víka konvice je zajištěno stisknutím tlačítka.


Topné těleso je také překryté deskou z. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Přesně tento výrobek v našich domácnostech chyběl. Prohlédněte si AVAIR IDA , tlakový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky