pátek 2. října 2015

Trimovací hrabičky mars

Trimovací hrabičky MARS velmi jemné. Odstraní volné chlupy, rozřežou (případně) zfilcovatělé partie a pročesáním pročistí srst. Mezi chovateli se trimovací hřebeny také označují jako trimovací nebo vyčesávací hrabičky. Nože z nerezové švédské kalené oceli jsou uvnitř zobáčkového.


Jedinečný pomocník pro vyčesání staré a oduřelé srsti psa. Také velmi vhodný pro vyčesání štěněcí srsti. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Také pro kompletní pročesání srsti koček. Srovnání cen TRIMOVACÍ HRABIČKY MARS. Nejlevnější e-shop Nářadí Hornig s. Zboží za akční ceny, slevy.


Výrobce: LENA Doba dodání: dostupný do dnů Velmi pohodlné polohovací křeslo Mars je určeno pro aktivní relaxaci ale i pro lenošení u televizní obrazovky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hrubé trimovací hrabičky originál Coat King MARS pro předtrimování drsnosrstých plemen psů.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Produkty MARS Coat King na jednom místě - Heureka. Ověřený zákazník Přidáno: 21.


MINIS-Snickers, Mars ,. Hodnocení produktu: 1. Tento trimovací hřeben odstraní až odumřelé srsti. Hřeben je navíc osazen speciálními. Jedinečné spojení dvou nástrojů v jednom bezpečné i pro začátečníky.


Používejte ve směru růstu srsti. Kombinovaný velký trimovací hřeben s ocelovými hroty pro běžnou péči o srst dlouhosrstých plemen psů s hustou podsadou. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. FURminator FURflex vyčesávací hlava M pro psy. Jsou vyrobeny z tvrzené oceli se zakulacenými špičkami pro vyšší bezpečnost.


Jsou ostré a proto dávejte pozor např. Ideal Dog Hrabičky zubů. Vynikající ocel kombinovaná s dřevěnou rukojetí Vám zabezpečí pohodlné trimování Vašeho psa. TRIXIE trimovací hrablo s vyměnitelnou hlavou 11x15cm pro malé psy.


Dobrá zpráva i pro Vaše známé Napište jim - budou mít radost! Středně jemný neostrý trimovací nůž pro trimování psů s normální srstí. Pracovní čepel trimovacího nože z nerezové nástrojové švédské oceli je vsazena do jednodílné (není půlená) násady z tvrdého ušlechtilého dřeva. Nože Mars Coat King sa vyrábajú v rôznych veľkostiach, pričom veľkosť noža sa určuje podľa množstva zubov a medzerou medzi nimi.


Ponúkame najpredávanejšiu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky