úterý 13. října 2015

Sušička siemens iq700 návod

Návod na použitie a dokumentácia k spotrebiču. Chcete si pozrieť návod na použitie? Nájdete tu celý rad dokumentov k vášmu spotrebiču, vrátane návodov na použitie a dokumentov týkajúcich sa spotrebiča.


Siemens iQ7WT47XMH1EU. Nabízí kapacitu až pro kg prádla, skvěle se tedy hodí i pro vícečlennou rodinu.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Máte k dispozici řadu možností, jak nás můžete v případě potřeby kontaktovat.


Q7Sušička prádla s tepelným čerpadlem kg WT47XMH0EU. Netrapte se věšením prádla po vyprání a jeho kontrolou, jestli už náhodou není suché. Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: SIEMENS WT 46W5BY - Sušička prádla - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo.


Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybavení a funkce Parametry Fotografie Návod Závěrečné hodnocení Roční spotřeba energie je 2kWh, což sušičku.


SIEMENS iQ7selfCleaning condenser sušička bielizne s tepelným čerpadlom WT47W541BY biela. Sušička bielizne iSensoric s tepelným čerpadlom a so samočistiacim kondenzátorom selfCleaning Condenser. Teraz rýchlejšia až o minút. Ušetrí až štvrtinu nákladov na energiu oproti. Ušetrite viac na účtoch za energie a neplytvajte zbytočne svojimi peniazmi.


Všetky je programy a funkcie sú vyvinuté tak, aby využívali len minimálne množstvo energie a zbytočne. Free Shipping Available. Find great deals on eBay for iq7siemens and siemens iq7microwave. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Q7, Sušička prádla s tepelným čerpadlem, kg WT47XMH1EU Wi-Fi kondenzační sušička s tepelným čerpadlem a technologií Home Connect: vychutnejte si maximální komfort se samočisticím systémem intelligentCleaning.


Vybírejte si Sušičky prádla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Q7Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Sušička iQ7s tepelným čerpadlem a samočistícím kondenzátorem selfCleaning condenser.

Manuální čištění kondenzátor. Při zvýšených hygienických nárocích jistě využijete program hygiena. Je vhodná až pro 8kg prádla a nabídne vám programů sušení.


V případě, že chcete mít prádlo rychle usušené, zvolíte jednoduše rychlý 40ti minutový program. Já mam Bosch a měla jsem podobny problém. Behem sušení konec a blikalo mi, že mám vylít vodu, přitom tam žádná nebyla. Nakonec jsem volala servis, vycistili jsme vsechno. Inteligentní kondenzační sušička SIEMENS WT46W563BY IQ 7disponuje systémem sušení pomocí tepelného čerpadla.


Spotřebou elektrické energie spadá do kategorie A-. To znamená, že je o celých úspornější než sušičky zařazené do energetické skupiny A. Do osvětleného vnitřního bubnu lze vložit. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte.


Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky