pátek 23. října 2015

Barmanské oblečení

Barmanské oblečení

SHAKERY - ŠEJKRY, SPEED OTVÍRÁKY, FLAIROVÉ LÁHVE - jsme distributor firmy FLAIRCO, BARMANSKÉ SADY, MOBILNÍ BARY, SPEED RACKY, MIXÉRY, VÝROBNÍKY LEDU, BARMANSKÝ KUFR, NALÉVÁTKA, VINYL a NEON program, Marco Canova flair DVD a jiné barmanské pomůcky. V práci strávíte spoustu hodin a někdy nebýváte doceněni. Buďte na sebe hodní a rozmazlete se. Vybrali jsme pro vás hezké a pohodlné číšnické oblečení vhodné pro celodenní nošení.


Kromě slušivých číšnických vest a košil jistě oceníte velký výběr barmanských zástěr. K dispozici jsou krátké do pasu i. Odměrky nabízíme jak kovové, tak i plastové v různých tvarech a velikostech. Tyto barové nástroje patří mezi nejzákladnější výbavu barmana a každý barman by měl tedy vědět, jak ho správně používat. Nakupujte tam, kde je to výhodné. Mají široký sortiment skladem za rozumné ceny a rychlé dodání.


Určitě můžu nákup v tomto obchodě jen doporučit. My Vám nabízíme jak profesionální barové vybavení, tak potřeby pro všechny začátečníky, kteří berou přípravu koktejlů jako svůj koníček. Nabízíme pro vás sortiment oděvů určený pro číšníky, servírky a barmany. Expedice zásilek probíhá bez přerušení každý pracovní den. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma barmanský kurz.


Barmanské oblečení

Vás pyšní barmanským kurzem a zda je dobré a užitečné ho mít. Přijde mi, že když chce dělat někdo. Kdo by se nechtěl naučit míchat tak lahodné nápoje jako jsou Piňa Colada, Tequila Sunrice nebo Mojito? Můžete pak okouzlovat svým umem příbuzné a známé. Barové náčiní,speed otvíráky, lopatky na le muddlery.


V kategorii Gastro oděvy si můžete vybrat z velkého množství profesních oděvů pro gastronomii od různých firem. Na oblečení Vám vyšijeme jakýkoliv text, např. Můžete si vybrat nejen kuchařské oblečení , rondony, oděvy pro řezníky, ale i zástěry, šátky a čepice pro různé profese a pomocný personál. Zástěry jsou ze 1 bavlny, ale i ze směsi bavlny s polyesterem nebo z pogumovaného textilu případně PVC.


Barmanské oblečení

Vybrat si můžete i ochranné zástěry proti proříznutí nebo. Happy cocktails - bar, catering, barmanské show. Barmanský sirup - recepty na každý den.


Značkové oblečení Abercrombie, Ralph Lauren, Guess. Dovoz z USA - nakupujte v USA z domova. Pension u Raka - noc od 310Kč. Barawards - prosím hlasujte!


Barmanské oblečení

Abychom nasáli afro-brazilskou atmosféru tohoto svátku, přijďte oblečeni jen v modré či bílé. Při vstupu do MADE in BRASIL napište na papírek své přání, které po dobrém jídle a pití budete moci vložit do „symbolické loďky“, kterou vypustíme s východem slunce do Vltavy :) Nebude chybět květinová a mořská. Barmsnský set obsahující vakuovou pumpu Concerto, vývrtku, nálevku Crystal a dva vakuové uzávěry. Pumpa se hodí pokaždé, když láhev vína nevypijete celou. Pro milovníky alkoholických nápojů představujeme speciální stojan pro ukládání lahví.


Stojan se uplatní při návštěvách Vašich přátel či při rodinné sešlosti. Hlavní funkcí nádoby je chlazení nápojů. Díky dvojitým stěnám se vytváří izolace vzduchem, která udržuje stálou teplotu.


Vyroben z nerezové oceli. Na ploše menší než m² můžete grilovat, smažit, péct, vařit v páře, dusit, předvářet nebo pošírovat. A vůbec nezáleží na tom, zda připravujete maso, ryby, drůbež, zeleninu, pokrmy z vajec, pečivo nebo zákusky, případně zda připravujete porcí či několik tisíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky