úterý 13. října 2015

Džbán teo 2 5 l s vyluhováním a chlazením

Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. V čem je Džbán TEO l , s vylu Džbán TEO 2. Unsubscribe from tescomavideo? Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů.


S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve džbánu.

Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Cedrový šampon na vlasy posilující je určen na suché a slabé vlasy. PopisTento šampon s dubovou kůrou a cedrovým olejem dodává vlasům esenciální živiny a zanechává je silné.


Organický kořen mydlice šetrně čistí vlasy a vlasovou pokožku, aniž by narušoval přirozenou ochranu vlasů. Extrakty z dubové kůry a modřínu posilují slabé kořínky a dodávají jim. Vynikajúci na prípravu a podávanie horúcich a studených nápojov.


S odšťavovačom pre ľahké vytlačenie limetiek, citrónov, pomarančov a menších grepov priamo do džbánu.

Multifunkční skleněný džbán , ideální pro přípravu horkých i studených nápojů , si najde místo v každé domácnosti. Ať už dáváte přednost čaji, který připravíte pohodlně pomocí vyluhovacího sítka, nebo máte raději chlazené nápoje, které díky chladicímu dílu vydrží dlouho studené. Skleněné výrobky Crystal Bohemia obsahují kysličníku olovnatého, díky tomu se na skle lámou sluneční paprsky a vytvářejí na brusu překrásnou hru barev. Součástí konvice je plastové. Jaké má Džbán TEO l, s vyluhováním a chlazením další výhody?


Tescoma Teo se svým úžasným objemem l. Je vyroben z vysoce kvalitního žáruvzdorného borosilikátového skla, je proto vhodný pro plynové elektrické a sklokeramické sporáky. Chcete doručit zboží do Česka? Džbán s vylúhovaním a chladením Teo l od Tescomy - vynikajúci pre prípravu a podávanie chladených i teplých nápojov.


S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom pre prípravu ovocných nápojov, vhodné na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne. Džbán s vyluhováním a chlazením Teo l od Tescomy - vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Džbán je vyroben ze žáruvzdorného borosilikátového skla, vhodný pro plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, víčko, vyluhovací sítko a chladicí díl z odolného plastu. V nabídce také džbán do lednice pro uchování a podávání ovocných džusů, vody a čerstvého mléka.


Nejprodávanější produkty z kategorie Džbán TEO 2. Vyrobeno ze žáruvzdorného borosilikátového skla, víčko z kvalitního plastu.

Název a popis: Džbán TEO 2. Na Biano čeká na naplnění přes 6džbánů a karaf. Líbit se v nich bude vínu, limonádám i ledovému čaji. Džbán TEO vyluhováním a chlazením o objemu l je určen pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Aktuální slevu na DŽBÁN TEO L, S VYLUHOVÁNÍM A CHLAZENÍM zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev.


Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. Všechny informace o produktu Otvírák na konzervu Džbán TEO 2. Džbán Teo s chlazením a vyluhováním je vyroben ze žáruvzdorného borosilikátového skla a je vhodná k ohřevu na plynových, elektrických i sklokeramických sporácích. Obsahuje dva díly, první dáte naplněný vodou do mrazáku zmrazit a pak vám vychladí nápoj, druhý díl je vyluhovací sítko na čaj nebo ovoce.


Vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i pro přípravu vařící vody přímo ve džbánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky