pátek 16. října 2015

Lžíce na bagr

KOVO ČEBIŠ - příslušenství ke stavebním strojům Vyrábíme lžíce na bagry, svahovací lžíce , podkopové lžíce ,čelní nakládací lžíce na JCB, Merlo, Manitou, svahové lžíce hydraulicky naklápěné, kleště dřevní kulatiny a podkopové lžíce na zemní stroje, demoliční nůžky a rychloupínače. Lžíce je odlehčené konstrukce, která je vhodná pro mini bagry. Prutový buben umožňuje nastavení velikosti frakce produkovaného materiálu. Vážení zákazníci, z důvodu nemoci COVID-je omezený provoz výrobních závodů v Anglii. Pro aktuální termín doručení nás prosím kontaktujte, nejbližší expedice objednávek se očekává po 14.


Stroje - Lžice na bagr bazar.

Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Lžíce na bagr CAT 428B zubová 7mm (1) Položka č. Skalní podkopová lžíce - LPS Extrémě pevná lopata dimenzovaná pro práci s kamenivem a silně abrazivním materiálem. Vhodná pro práci v lomech a na demolicích. Dodáváme podkopové lžíce různých šíří určené pro bagry, minibagry a rýpadla značky Wacker Neuson.


FUNGUJEME, ALE S OMEZENÍMI - Pro vaši, ale také pro naši bezpečnost omezujeme kvůli koronaviru přístup zákazníkům na naše provozovny.

Rozměry upínání (viz popis na fotce): - vnější průměr úchytové t. Zlín, cena 500Kč, od tibs na Sbazar. Popis: Svahovací ,podkopové s úchytem na míru. K lžicim je možné dodat i rychloupínák. Německá kvalita od firmy Jansen. Lze převážet za osobním autem jako vlek.


Pomohu zajistit dopravu po celé Čr. Zajišťujeme zemní práce a dopravu stavebního materiálu, odvoz suti a pokládku kontejnerů v Brně a jeho okolí. Nabízíme profesionální přístup, spolehlivost a kvalitně odvedenou práci. Celkový stav: koroze, nepojízdné, nefunkční, demontovaná vodní pumpa, chybí zadní dekl nad chladičem, nejde nastartovat! Vhodný jak na profi, tak i na stavbu domu a jiné práce na zahradě.


Výběr příslušenství - lžíce o různých šířkách. Minibagr, bagr , bagřík, minirypadlo, rypouš Řešte to jako bych to řešil já,přijeďte si vyzkoušet schopnosti minibagru a ještě při odchodu něco dostanete. Děsně jednoduché a spolehlivé tak proč na někoho čekat, když si můžu bagrovat kdy chci a jak. Ať se jedná o lžíce nebo lopaty na bagr , postaráme se o jejich svaření a zpevnění materiálů. Materiál na opravu používáme různý (např.


Hardox), na úpravy používáme řez flexou i kyslíkem. Pro svařování jsme vybaveni různou technikou a záleží na požadavcích zákazníka a materiálu. CRRP , s dieslovým motorem o výkonu 6kW.


Tento bagr má mimoosé kopání je dobrým a velice znatelně jednoduchým strojem na ovládání.

Tento výkonný a prověřený bagr je na trhu za nejlepší ceny. Jeho robustní konstrukce je velmi. Inzerát Prodám levně náhradní zuby - lžíce bagr v okrese Praha-zápa cena dohodou, od Rova na Sbazar.


Dědův dárek k pátým narozeninám. Excavator pulls steel pipes from the road. V případě, že hodláte MINI- BAGR používat ve větším zátěžovém režimu doporučíme Vám následující.


Bagr tahá z cesty ocelové roury.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky