pátek 2. října 2015

Kuchyňská kachlová kamna cena

Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit. Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky.


S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků. Provádíme rekonstrukce i starších kamen.

V případě zájmu se ozvěte na tel. Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál. Kuchyňská kachlová kamna s ležením Matěj, světlehnědá.


Na jednom topeništi vaříte, pečete a především topíte. A pokud si pořídíte větší kachlová kamna , můžete si užívat i odpolední idylku za pecí.

CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna. Naše práce spočívá v kombinaci tradičních kamnářských technik s moderním zpracováním hlíny a nanášením glazur. Krbová kamna pro Váš domov.


V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Specializujeme se již let na prodej všet typů krbových kamen. Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí.


Prodam stalozarna kamna Celus Sjsou z let,velmi zachovala cena tis. Musgraves americka stalozarna kamna tez velmi zachovala cena 5tis kč. Jestli-že mají kachlová kamna přesně dimenzované ohniště a tahový systém, pak dosahuje jejich účinnost až neuvěřitelných ! Cena materiálů a jejich zpracování při stavbě kachlových kamen není právě nízká.


Ale jejich kvality – sálavé teplo, vysoká účinnost, komfortní topení, ekologie. Třísložkové komíny - komínové systémy vyrábíme v průmerech 16 1a 200mm. Kachlová kamna a komínové systémy.


Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.

To znamená, že nejdříve společně zvolíme, jaké topidlo potřebujete z hlediska jeho účelu. Komíny jsou běžne skladem. Dále provedeme dimenzování potřebného výk. Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. Moderní krbová kamna jsou také designovou dominantou interiéru.


Když se řekne kamna , řada z nás si na první dobrou představí dlouhé zimní večery, praskání dřeva a velmi příjemné teplo. Když k tomu připočteme rostoucí ceny energií, vychází nám kamna jako velmi dobrý zdroj tepla a počáteční investice do nich se zpravidla rychle vrací. Kvalitní kachlová kamna jsou zhotovena za použití kvalitních, k tomu účelu vyvinutých materiálů a součástí. I samotný projekt a stavba kamen je věcí pro odborníka. Je třeba vzít v úvahu, že kachlová kamna si pořizujete na velmi dlouhou dobu.


Oblíbené klasické sporáky na dřevo a uhlí v moderním provedení a designu. Provozní tah kamína je Pa. Levná krbová kamna - velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky