pondělí 12. října 2015

Trimovací nůž trixie

Nůž trimovací In Style velké zuby Trixie. Tento trimovací nůž je určen především pro úpravu zad a břicha psa. Trimovací nůž má protiskluzovou rukojeť pro bezpečné použití. Pogumovaná rukojeť se non-slip pryžovou vložkou zajišťuje snadnou manipulaci.


Prořezávač střední 18cm, zuby 5cm, Trixie. Z důvodu extrémního zvýšení počtu objednávek může vzniknout zpoždění při odeslání a doručení objednávek až o 3-dny. Všechny objednávky budou vyřízeny.


Rukojeť je protiskluzově upravena. Vhodný pro zastřihávání srsti na zádech a břiše. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Délka nože je akorát na ruku. Pro prsty jsou v držátku vytvarovány jemné prohlubně a spolu s protiskluzovou úpravou zaručuje naprosto pohodlnou práci i ve vlhkém prostředí.


Díky použitému materiálu je vhodný. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Pro práci levou rukou je k disposici pouze středně jemný neostrý trimovací nůž.


Ostré trimovací nože srst řežou (odřezávají chlupy) a proto jsou určeny především pro zkracování krycí srsti s cílem tvarování kontur postavy (dá se s nimi také opatrně odstraňovat odumřelá srst). Trimuji prstama-pokud jde na výstavu, ale pokud není nic před náma, (tak jako nyní) trochu jsem to odflákla nožem Ale mám dobrý nůž karlie a je takový tvarovaný do ruky a rukojeť není užší od čepele. Neřeže-jen trhá a je lehoučký. Stejný výrobek má i trixie , ale o moc dražší.


U nás se karlie nože nedají tak. Nerezová ocel, pogumovaná rukojeť, velikost 19cm. Určeno hlavně na hlavu a uši.


Jen produkty s dostupností do minut na prodejně Nůžky pro psy Trixie 9cm 3. Hrubý trimovací nůž (na záda a tělo) k odstranění línajících chlupů. Snadno odstraní odumřelé chlupy. Jemný trimovací nůž (na hlavu a uši) k odstranění línajících chlupů. KG z kategorie Mazlíčci (Psi) koupíte v e-shopu E-kempovani.


Bohatý sortiment chovatelských potřeb. Ke každé objednávce dostanete dárek. Nůž má protiskluzovou rukojeť a nerezové ostří. Nabídka rozšířena o výrobky značky Nobby a Trixie Výrazně jsme pro Vás rozšířili nabídku o výrobky.


Jde o vytrhávání srsti s kořínkem, kterou postupně nahrazuje srst nová a odolnější. Nikde netrimujte pejsky, jejichž kožíšek to nevyžaduje. Využijte dopravu zdarma na měsíce a slevu na první nákup!


Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky