pondělí 19. října 2015

Vál na těsto

Vál na těsto

Kuchyňský vál na těsto ze dřeva stále častěji nahrazuje silikon. Moderní silikonové vály se velmi snadnou udržují, mají minimální nároky na skladování a najdete na nich také nejrůznější předkreslené tvary, zjednodušující přípravu pekařských výrobků. Vál dřevěný na těsto masiv 60x40cm WOOD - kvalitní oboustranný dřevěný vál na těsto apod. Po použití vál omyjete a osušíte. Můžete jej srolovat, uschovat do šuplíku, a šetříte tak místo v kuchyni.


Musíte však dávat pozor, abyste jej při krájení a vykrajování těsta neprořezali. Silikon je velmi pružný a odolný. Doporučujeme používat plastová. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Tradiční pomůcky z přírodního dřeva by neměly chybět v žádné kuchyni. Vál s přední a zadní hranou. Vály jsou vyrobeny ze dřeva topolového. Kvalitní dřevěný vál na těsto větších rozměrů je vhodný také do jídelen a restaurací.


Vál na těsto

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dokonale přilne ke stolu, těsto se na vál nelepí. Vál je skladný, lze… 1Kč – 3Kč v obchodech Porovnat ceny. Vály a válečky na těsto Pokud máte rádi pečení, tak ve své kuchyni nemůžete postrádat kvalitní silikonový vál a váleček na těsto. V této sekci naleznete obojí.


Hlavní předností silikonového válu je jeho skladnost a především to, že se na něj těsto vůbec nelepí. Dřevěný vál na těsto pro vás vyrábí šikovné ruce našeho truhláře. Vybírá jen to nejlepší dřevo bez suků a pečlivě jej do jemna obrousí.


S každým kusem si dá opravdu záležet. Vál je vyroben z topolu a jeho okraje jsou z bukového dřeva. Před použitím můžete dřevěný vál potřít rostlinným olejem. Domů O nás a info o dopravě EET AKCE TEFAL A ROWENTA CHLÉB NAD ZLATO Registrace odběratelů slev.


Vál na těsto masiv 50x70x2cm. Vždyť přece domácí jídla z čerstvých surovin a připravovaná s láskou jsou ta nejlepší. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vál je opatřen rastrem pro snadné odměření vyvalovaného těsta, po obvodu je značení v cm. Těsto nikdy nekrájejte nožem, pouze vykrajovacím rádélkem nebo tvarovací formičkou s neostrými hranami.


Zvýšíme na vysoký stupeň a necháme těsto hnětat, cca minut. Těsto by mělo být pružné, podle potřeby přidáme cca PL teplé vody a znovu hněteme. Hotové těsto dáme na moukou lehce posypanéý vál , velmi lehce poválíme. Vhodný také jako pečící. Novinkou, kterou dřevěný váleček poslední roky z českých kuchyní vytlačuje, je silikonový váleček.


Vál na těsto

Stejně jako na vál , ani na tohoto pomocníka se těsto příliš nechytá, tím pádem častým podsypáváním neměníte konzistenci těsta. Upřesnění nastavitelný. Aby těsto náplně nepromočily, dává se většinou zatížené předpéct a teprve pak se do něj přidává další vrstva. Těsto není na přípravu náročné, ale často se v základním postupu chybuje a těsto pak může být po upečení nepříjemně tuhé.


I proto se třeba při přípravě quiche často nahrazuje listovým těstem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky