úterý 6. října 2015

Elektrický smeták swivel sweeper g2

Bezkontaktní vysypávání. Velmi lehký, váha cca 1kg. Swivel Sweeper G, obdélníkový elektrický smeták InnovaGoods Home Houseware!


Elektrický smeták pro nejednodušší základní úklid SWIVEL SWEEPER G- originál - nabíjecí. Motorová jednotka pro SWIVEL SWEEPER G, G, originál - červ. Náhradní díl - záruka 6. Vstupní : 2V- 2V 50Hz 5W.


Skvělý pomocník na rychlý a efektivní úklid s minimem úsilí. Výstupní : Napětí Voltů, DC 200mA. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praha Specialista na bílé domácí elektro - Pračky, myčky, chladničky, sušičky. Podlahový elektrický kartáč SWIVEL SWEEPER MAX - Drobky v kuchyni, v obývacím pokoji, na chodbě hlína, srst z domácích zvířat atd. Free Shipping Available.


Buy Swivel gsweeper on eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Revoluční trojúhelníkový kartáčový systém pro snadný úklid v rozích a koutech. S tímto praktickým a užitečným rotačním bezdrátovým koštětem se snadno dostanete do každého zákoutí, důkladně uklidíte, a přitom nepoškodíte podlahy, koberce, dlažbu. This video is unavailable. Tento šikovný čistič podlah i koberců odstraní špínu a nečistoty rychleji a snadněji než. Zapomeňte na zamotané kabely, sáčky plné prachu a zbytečně těžké vysavače, které zabírají místo!


Nabíjecí akumulátor vám. Dostaňte něco navíc než ostatní! Snadné čištění, rychlé nabíjení prostě je skvělý domů i na chalupu! Obdélníkový Elektrický Smeták InnovaGoods V 7mAh Černo-šedý.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Výrobce: SWIVEL SWEEPER.


Popis: Prodám elektrický zametač již funkční jen polovina kartáčů vhodné ina náhradní díly zohledněnov ceně. Cena 19- Preferuji osobní předání. Rotačné kefy vyčistia aj tie najnedostupnejšie miesta a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky