čtvrtek 29. října 2015

Eta contact 6155 90000

S elektrickým kontaktným grilom ETA Contact si privoláte leto aj v mrazivých dňoch. Využiť ho môžete doma v kuchyni aj na balkóne. Má grilovací rošt s antiadhéznou. Kontaktní elektrický gril ETA CONTACT s LED displejem, nastavitelným sklonem horní desky a možností otevření na 1°. Využít jej můžete doma v kuchyni i na balkóně.


Gril disponuje keramickým povrchom a antiadhéznou úpravou, vďaka ktorým je grilovanie veľmi jednoduché a následné čistenie veľmi pohodlné a rýchle. Bohužel se nedají desky vyndat a umýt, to by ve. Veškeré informace o produktu. Elektrický gril ETA Contact je vybaven termoregulací, LED displejem, odkapávací miskou a časovačem.


Díky funkci rychlého zahřátí jse připraveni na nečekané návštěvy nebo velký hlad. Pro bezpečnou manipulaci nechybí chladné madlo a automatické vypnutí po době nečinnosti. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Grilovací rošt má antiadhézní povrchovou úravu a proto se dobře udržuje a nic se na něm nepřipálí. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii Elektrické grily. Prodloužená záruka roky na topné těleso!


To znamená, že gril se nahřeje na 260° C a pak se teplota postupně snižuje na požadovanou. Noriu gauti pranešimą, kai prekė bus prekyboje. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


V pohodlí domova si můžete připravit vaše oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i pečivo. Naši pracovníci se Vám. Eta grillsürő boltok, képek. Elektrické grily ETA se ročním obdobím omezovat nenechají a pohostí vás grilovanými dobrotami klidně třeba o Vánocích!


Grily ETA jsou skladné a lehké, a tak je snadno přenesete na balkon, zahradu, k sousedům nebo třeba převezete na dovolenou. Grilování s grily ETA je jednoduché a rychlé. Hravě tak připravíte grilovanou. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Zázemí kamenných prodejen a profesionálního personálu. Jsme ověřený obchod Vaše data jsou u nás v bezpečí.


Záruční i pozáruční servis zahradní techniky, aut, motocyklů, ATV. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky