pátek 2. října 2015

Drátěná rukavice na ryby

Rukavice z mnoha materiálů a barev. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Nástrahy na ryby za příjemné ceny.


Většinu sortimentu máme skladem. Zboží můžete vrátit do dnů. V případě potřeba vám rádi poradíme - sami jsme vášnivý rybáři. Pro zvýšení pracovního komfortu, doporučujeme pod rukavici drátěnou neprůřeznou, rukavici hadrovou, na ní. Provozovatel e-shopu Chyťsirybu.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Velký výběr, okamžitá skladová dostupnost, rychlé dodání. Dokonalé ochranné rukavice , které zabrání, abyste se zranili o ostré zuby. Ryba - rukavice - RybarskePotrebyRyba.


My sme rybárske potreby RYBA. Ponúkame na výber rybárske potreby od overených, známych a špičkových výrobcov rôzneho rybárskeho vybavenia. Z důvodu vládních opatření proti koronaviru lze platit objednávky (s odesláním na adresu) pouze převodem. Možnost osobního vyzvednutí objednávky v prodejně nepřerušeno, platba v hotovosti.


Informační oznámení k EET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nahazovací rukavice , náprstky na nához. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Speciální obuv navržená pro rybáře a myslivce, boty vhodné do terénu.


Rybářské oblečení a obuv. Kuchárske rukavice slúžia na pohodlnú prácu s potravinami pri ich príprave, hlavne v surovom stave. Hygienické kuchárske rukavice dnes patria k samozrejmostiam pri spracovaní kuracieho mäsa, rýb, ale taktiež mäsa ako takého. Taktiež ho oceníte pri servírovaní na rôznych akciách a pred hosťami, napríklad vo foodtrucku.


Trávit chvíle na rybách a nemít pořádné rybářské rukavice se nezamlouvá většině rybářům. V sortimentu najdete neoprenové rukavice s neklouzavou gumovou vrstvou v dlani, speciální vrhací rukavice v levém nebo pravém provedení vyvinuté k nahazování nebo zateplené fleecové rybářské i lovecké rukavice s odnímatelnými prsty. Tekuté rukavice 5ml DERMAGUARD. Chrání 4-hodin v závislosti na prostředí. Omezuje vznik kontaktních ekzémů a. Euroflex modrý, dlouhý.


Niroflex, modrý, dlouhý. Ochranná drátěná rukavice Ergoprotect Dick s rukávem cm. Velikosti napište do poznámky. XS=zelená, S= bílá, M= červená, L= modrá XL= oranžová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky