čtvrtek 22. října 2015

Carcassonne – minirozšíření

PvP and PvE battles, trading. Register now and play for Free! Stavte a obsazujte města, cesty, kláštery a louky. Hra je pokaždé jiná, krajinu vytváříte společně přikládáním dílků a vysíláte do ní své družiníky.


Magie se ovšem dá využívat různými způsoby. Zatímco moudrý mág obyčejným lidem pomáhá, zlomyslná čarodějnice jim škodí.

Obsahuje: kartiček krajiny, figurku mága, figurku čarodějnice. Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru! Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce Ke stažení se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ. V sedmém minirozšíření se hráči setkají s přistávacími drahami mimozemských návštěvníků.


Carcassonne , Černé historky, řada SMART games a mnoho dalších. Nebo jen s prací několika vtipálků? Toto minirozšíření je tvořeno kartičkami s podupanými obilnými poli.


Jednotlivé kartičky můžete najít v krabičkách ostatních minirozšíření.

Po přiložení kartičky se zmíněným symbolem musí hráč umístit nebo přemístit jednu z figurek mága nebo čarodějnice na nedokončenou cestu nebo město. Kruhy v obilí Hra o hradech, městech a rytířích. Carcassone minirozšíření od firmy Mindok je strategická společenská hra pro děti od let.


Díky této knize - hře u dětí podpoříte přemýšlivost a kreativitu. Hra má různých minirozšíření k oblíbené základní hře. Kdo z nich uspěl, bude jasné až na konci hry. V každé krabičce najdete jako bonus jednu kartičku. K propojení cest přes jezera slouží přívozy.


Ale i řada dalších her, určených pro všechny hravé lidi od nejmenších dětí až po nejnáročnější. Frodovy deskové hry – váš průvodce světem moderních společenských her. Přináší čerstvé novinky, recenze starších i nejnovějších her, pravidla v češtině, rozšíření a varianty ke hrám, fotky, upoutávky na herní akce, žebříčky a hodnocení her. Minirozšíření obsahuje kartiček krajiny (z čehož je jedna startovní) a pravidla.


Rozšíření se v ČR zatím neprodává. Pouze jako rozšíření základní sady. Neee, neber mi moje město! Kéž bych ho mohl obodovat aspoň za polovičku!


Ve druhém minirozšíření se do hry zapojí i vaše bodovací figurky. Jsou sestavené z několika zajímavých nápadů v kombinaci s dalšími, které jsou spíše jako zajímavost, než že by hře opravdu přidávaly na zábavnosti.

Toto rozšíření přidává do hry kartičky se žlutočervenými erby, které představují jednu středověkou rodinu a erby modro bílé původní představují druhou. Obsahuje devět nových dílků, z nichž jsou zcela novým typem - zbojníky. Při otočení zbojníka umístíte dílek jako normálně a následně můžete dát zbojníka k figurce jakéhokoliv hráče na počítadle bodů.


Ke hře budete potřebovat základní hru Carcassone. Stavitelé vám pak dovolují za určitých okolností doložit dvě kartičky. Další inovací jsou prasátka, která vám umožní získat více bodů z louky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky